Circuit CHISINAU - IASI 16.06.2018

Circuit CHISINAU - IASI 16.06.2018

  • Cod oferta: CIS238
  • Disponibilitate: ACTIVA

550,00 Lei / Pers

6 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Circuit CHISINAU - IASI

(Crama Cricova – Fabrica de bomboane Bucuria )

Perioada : 16.06.2018 - 19.06.2018 (4 zile / 3 nopti)

Pret : 550 lei / pers din Bucuresti

Plecari din Bucuresti, Pitesti, Rm Valcea

Transbordare :

Rm Valcea – Bucuresti – retur = 60 lei / pers (Autogara 1 Mai Antares)

Pitesti  – Bucuresti – retur = 40 lei / pers (Petrom Podul Viilor)

ZIUA 1 BUCURESTI – HANCESTI – CHISINAU

Plecare ora 06.00 din Bucuresti ( PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI ). Dupa trecerea granitei cu Republica Moldova ne vom indrepta spre Hancesti pentru a vizita Castelul lui Mamuc Bei. Se continua catre Chisinau. Prima vizita o vom face la magazinul de prezentare al fabricii Bucuria unde avem ocazia sa alegem printre peste 300 de sorturi de bomboane diferite exceptional de gustoase. Tur de oras cu punctarea citorva dintre principalele obiective; Casa Memoriala Puskin, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Gradina Publica Stefan cel Mare si Sfant, Catedrala Mitropolitana (Hram Nasterea Domnului). Cazare hotel 3* / 4* Chisinau.

ZIUA 2 MINITUR AL MOLDOVEI

Mic dejun. Deplasare la Cricova. Vom efectua o plimbare cu un trenulet electric care ne va plimba prin catacombele cramelor de - a lungul aleeilor ce poarta denumiri ale renumitelor soiuri de vin si unde putem admira colectiilor de vin ale multor dintre personalitatile lumii. Optional Excursie Orhei: se viziteaza Biserica de piatra de la Orhei, Orheiului vechi si Manastirea Curchi ( este una din cele mai insemnate monumente ale arhitecturii moldovenesti din Basarabia). Seara intoarcere in Chisinau cazare hotel 3* / 4*.

ZIUA 3 CHISINAU – IASI - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare catre Iasi, vizita Catedrala Mitropolitana ( moaste Sf Parascheva ). Tur oras: Palatul Culturii din Iasi, Parcul Copou, Manastirea Trei Ierarhi, bojdeuca lui Ion Creanga. Cazare hotel 3* Iasi.

ZIUA 4 IASI - BUCURESTI

Mic dejun. Vizita la Manastirea Vladiceni (Parintele Calistrat). Plecare catre casa. Sosire in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pretul include : transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; ghit turistic atestat, 3 nopti cazare Hotel 3* / 4* + mic dejun.

Pretul nu include : asigurare medicala, asigurare storno, biletul de intrarea la Cricova, orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”, Excursie optionala Orhei 60 lei / pers.

Avans minim la inscriere 200 lei / pers. Diferenta se achita inainte cu cel putin 15 zile de plecare.

Supliment single 120 lei / pers. Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

Grup minim: 45 persoane

Acte necesare : Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere. 

Nota : Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

 

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top