DELTA DUNARII, Padurea LETEA si plaja la SULINA – Locul de care te indragostesti 22.08.2018

DELTA DUNARII, Padurea LETEA si plaja la SULINA – Locul de care te indragostesti 22.08.2018

 • Cod oferta: cis2208
 • Disponibilitate: ACTIVA

1.050,00 Lei / pers


Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Descopera DELTA DUNARII, Padurea LETEA si plaja la SULINA – Locul de care te indragostesti

Pret : Bucuresti 1050 lei / pers , Pitesti : 1100 lei / pers ,Rm Valcea : 1150 lei / pers

Delta Dunarii, Marea Neagra, plaja, cazare, demipensiune, transport autocar

Va invitam sa petreceti minunate momente de relaxare, odihna si recreere in oaza de liniste si natura salbatica din Delta Dunarii, foarte aproape de plaja Sulina, una dintre cele mai frumoase si salbatice plaje din Europa !!! DE CE SA ALEGI SULINA ca destinatie turistica in Delta Dunarii? Cine nu a fost la Sulina trebuie sa ajunga. Pentru ca doar aici, unde Dunarea se intalneste cu Marea Neagra, nisipul are finetea prafului din clepisdra, apusurile seamana cu explozii ceresti iar oamenii au mereu un zambet larg pe buze.

Perioada :    22.08.2018- 26.08.2018 (miercuri - duminica) Durata : 5 zile / 4 nopti

Perioada :    25.07.2018- 29.07.2018 (miercuri - duminica) Durata : 5 zile / 4 nopti

Perioada :    20.06.2018- 24.06.2018 (miercuri - duminica) Durata : 5 zile / 4 nopti

Plecari  Bucuresti, Pitesti, Rm Valcea

Program :

Ziua 1 : Plecare din Bucuresti la ora 06:30 (Lateral Parc Izvor - pe Bd Libertatii colt cu Splaiul Independentei) . Timp liber aprox 1.30 ora (optional se poate servi masa sau se viziteaza Muzeul Ecoturistic Delta Dunarii) . Din Port Tulcea se pleaca spre Sulina la ora 13:30 cu nava de transport Tulcea – Sulina. Sosire Port Sulina.  Cazare si cina Pensiune in Sulina, relaxare pe terasa si debarcaderul din fata vilei. 

Ziua 2 : Mic dejun. Zi de relaxare si cunoastere a zonei. Sulina este cel mai estic oras al Romaniei: mic, primitor, mereu surprinzator si extrem de pitoresc. De asemenea, este unicul oras al Deltei cu functie de port la Marea Neagra. Este o asezare veche, mentionata inca din anul 950 e. n. de Constantin Porfirogenetul. In secolul al X-lea, localitatea era amintita sub numele Selina. In secolul al XIV-lea ea era loc de popas pentru corabiile genoveze. Ca puncte de atractie sunt plaja pe tarmul marii, cheiul pitoresc de-a lungul caruia se insira case vechi, farurile, cimitirul maritim. Este totodata punct de plecare spre Padurea Letea, lacurile Rosulet, Rosu, Puiu, Lumina, prin canalele Rosu-Imputita si Rosu-lvancea spre bratul Sf. Gheorghe. Atractia principala din Sulina este plaja de la malul Marii care spre deosebire de alte plaje din Romania are nisipul fin. In ceea ce priveste obiectivele turistice, orasul se mandreste cu un cimitir al navelor, care e unic in Europa, cu un far care dateaza inca de la inceputul secolului 19, precum si cu Palatul Comisiei Europene a Dunarii. Farul inca functioneaza, chiar daca a fost modernizat, el avand rol sa-i ghideze pe pilotii navelor care intra pe canalul Sulina (care e singurul dintre bratele Dunarii pe care pot intra ambarcatiunile mari). Biserica de origine romano-catolica “Sfantul Nicolae”, Biserica greceasca “Sfantul Nicolae”, precum si “Catedrala Deltei” reprezinta de asemenea punte de interes major.  (Optional) Seara la apus  va propunem sa participati la o excursie de vis catre locul unde Marea imbratiseaza Dunarea. Ambarcatiunile ne vor conduce in acest taram de basm pe durata a 2,30 ore pe traseul Gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra – Insula pasarilor – Golful Musura (40 lei/ pers). Golful Musura – (raiul al pasarilor ) este in zilele noastre mai mult o zona lagunara, aproape inchisa, situata intre gurile de varsare in Marea Neagra ale Canalelor Sulina si Chilia. Golful este foarte colmatat si, desi ofera impresia ca esti pe mare deschisa, apa este pe alocuri atât de putin adanca incât turistii pot cobora din ambarcatiuni ca si cum “ar calca pe apa”. In interiorul golfului sunt mai multe fasii de nisip, niste insulite nou formate, pe care se strâng cele mai mari colonii de pelicani si cormorani din Delta Dunarii.Cazare si cina Pensiune in Sulina.

Ziua 3 : Dupa servire mic dejun  va propunem sa descoperim mirajul Deltei Dunarii . Practic, intr-o Excursie de o zi (optional) (70 lei / pers) aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume. Vom pleca cu barcile pe canalele Dunarii . Traseele cuprind zone bogate in flora si fauna deltaica (pasari si animale de apa) . Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni, lebede, lisite, rate, gaste, prigorii, dumbravence, lopatari, sitari de mal si pelicani. Ajunsi in Letea Sat , savuram un pranz traditional pescaresc (optional) (45 lei / pers) apoi ne vom deplasa cu masinile pentru a vizita Padurea Letea (cea mai nordica padure subtropicala din Europa, singura padure de stejar din lume crescuta pe un grind maritime), unde puteti privi coloniile de pelicani, lebede, gaste si rate salbatice, cai salbatici in mediul lor natural si in acelasi timp admira peisaje de o frumusete rara. Padurea abunda in plante cataratoare: vita salbatica, hameiul, curpenul de padure si nu in ultimul rand liana greceasca (Periploca graeca), cea care da padurii un aspect mediteranean. Cazare Pensiune in Sulina. 

Ziua 4 : Mic dejun. Timp liber pentru plaja. (Optional) In aceasta zi va propunem sa descoperim inca o zona a taramului de basm in care ne aflam prin participare la Excursie Canalul Busurca - Canalul Rosulet - Lacul Rosu - Rosulet (50 lei/ pers) un traseu spectaculos. Ajunsi pe canalul Busurca, intram in natura; stuf, papura, o mică liziera de plopi, broscute testoase ce se bucura de caldele raze de Soare. Dupa ce se termina acest canal, intram pe canalul Vatafu- Imputita, un canal plin de pasari mici (Rațe, Gainuse de Balta, Lisițe, Egreta Alba, Stacul de noapte etc.) Urmeaza canalul Rosu-Impuțita, un canal plin de nuferi albi si galbeni, de diverse pasari mici, un canal plin de viată.Ajunsi in Lacul Rosulet, va bucurati de splendida priveliste ce o ofera aceasta intindere de apa, de Pelicanii ce pescuiesc sau stau la Soare! Bucuria nu se termina aici, pentru ca urmeaza Lacul Rosu , o intindere mult mai mare de apa! (durata aprox 3.30 ore) Cazare si cina Pensiune in Sulina.

Ziua 5 : Dupa mic dejun ne imbarcam in navele de transport pe apa Sulina – Tulcea. Sositi in Tulcea ne indreptam cu autocarul catre Manastirea Celic Dere unul din cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra , cu moastele Sf Atanasie Lisavenco, alaturi de sfinte Icoane unicat cum sunt Icoana Maicii Domnului Eleusa adusa din Sf Munte Athos de catre Arhimandritul Atanasie Lisivenco (Icoana care este Grabnic ajutatoare) si Icoana Mantuitorului care se curate singura , este unicat in lume. Plecare catre casa. Sosire in functie de trafic.

Pretul include:

 • Transport autocar clasificat pentru transport intern si international
 • cazare 4 nopti Pensiune in Sulina, camere 3 paturi + apartamente
 • 4  mic dejun
 • 3 cine (ziua 1,2,4)
 • Transport naval (Tulcea Sulina si Sulina – Tulcea)
 • ghid de turism atestat

Pretul nu include :

 • Intrarile la obiectivele turistice (Muzeu Delta Dunarii 10 lei / pers),
 • Excursie Gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra ziua 2 (40  lei / pers)
 • Excursia de o zi Delta Dunarii + Padurea Letea ziua 3 (70  lei / pers - transport barci pe Delta + masini Padurea Letea), Pranzul traditional pescaresc (aprox 45 – 50 lei / pers) ziua 3 + taxa Rezervatie Delta Dunarii (5 lei /pers /zi) .
 • Excursie Canalul Busurca - Canalul Rosulet - Lacul Rosu – Rosulet ziua 4 (50  lei / pers)

Avans minim la inscriere : 300 lei /pers, diferenta cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare

Supliment single :  250 lei / pers.

Grup minim  45 persoane.  

Nota : Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top