Excursie 1 zi BULGARIA - KARAN VARBOVKA - TRYAVNA - ETAR - MANASTIREA SOKOLSKI  01.09.2018

Excursie 1 zi BULGARIA - KARAN VARBOVKA - TRYAVNA - ETAR - MANASTIREA SOKOLSKI 01.09.2018

  • Cod oferta: CIS320
  • Disponibilitate: ACTIVA

120,00 Lei / Pers

6 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Sa descoperim Bulgaria !

Excursie 1 zi Bulgaria - Karan Varbovka - tryavna - etar - Manastirea Sokolski

Data : 01.09.2018 (sambata),  Pret : 120 lei / pers

Plecare ora 07:00 din Bucuresti ( PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI ) pe traseul Giurgiu - Ruse. Program vizite:

1. Manastirea Sf. Marina din Karan Varbovka (cu izvor tamaduitor pentru bolile de ochi) - Manastirea de calugarite este situata in apropiere de satul Karan Varbovka, municipalitatea Dve Mogili in regiunea Ruse si este unul dintre cele mai vechi manastiri bulgare care au aparut in timpul Regatului al doilea bulgar (1187-1396).

2. Tryavna (orasul cu 140 de monumente) - este un oras din centrul Bulgariei, situat in pantele de nord ale domeniul balcanic, pe valea raului Tryavna, in apropiere de orasul Gabrovo. Partea veche a orasului este o rezervatie arhitecturala, cu cele 140 de monumente ale arhitecturii Renasterii. Cioplitul in lemn si picturile pe icoana au adus gloria nepieritoare in Tryavna. Acum, orasul Tryavna continua traditiile din trecut de producere de mobilier, prelucrarea lemnului si a textilelor. Vizita - Piata publica, Turnul cu ceas, Biserica Sf Arhanghel Mihai.

3. Complexul Arhitectural si Etnografic Etar - Muzeul etnografic Etar este primul muzeu in aer liber deschis in Bulgaria, fiind de-a lungul raului Sivek (cu valtori de spalat rufele, mori de macinat cereale). Acesta a fost infiintat pe 7 septembrie 1964. Teritoriul muzeului se intinde pe o suprafata de 7 hectare şi cuprinde 50 de situri – echipament tehnic pentru apa, case cu ateliere de lucru, locuri cu importanţa sociala. Scopul muzeului este de a arata arhitectura, stilul de viata si trecutul economic al regiunii Gabrovo din timpul Renaşterii (a doua jumatate a secolelor 18 şi 19).

4. Manastirea Sokolski - este o manastire ortodoxa ce a luat nastere in 1833 dintr-o mica bisericuta de lemn, ea fiind inconjurata de o curte mare in centrul careia se afla o fantana cu 8 robinete. A fost declarata monument istoric in anul 1973, iar in apropierea acesteia vizitatorii pot practica speoturismul in pestera Sokolovo.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat, vizita obiectivele mentionate in program.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice alte cheltuieli personale (Complexul Arhitectural si Etnografic Etar (4 leva / pers); asigurarea medicala (optionala).

Avans minim la inscriere 60 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Grup minim : 45 persoane .

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere. 

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top