EXCURSIE 1 zi BULGARIA - LOVECH, Pestera DEVETASHKA, Cascadele KRUSHUNA 06.04.2019

EXCURSIE 1 zi BULGARIA - LOVECH, Pestera DEVETASHKA, Cascadele KRUSHUNA 06.04.2019

  • Cod oferta: CIS060419
  • Disponibilitate: ACTIVA

125,00 Lei / pers

18 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


EXCURSIE 1 ZI BULGARIA IN ORASUL TUFELOR DE LILIAC – LOVECH, CASCADELE DE LA KRUSHUNA, PESTERILE DEVETASHKA

DATE DE PLECARE : 

06.04.2019 (SAMBATA), 20.04.2019 (SAMBATA), 04.05.2019 (SAMBATA), 18.05.2019 (SAMBATA), 01.06.2019 (SAMBATA)

06.07.2019 (SAMBATA), 03.08.2019 (SAMBATA), 07.09.2019 (SAMBATA), 05.10.2019 (SAMBATA)

PRET : 125 LEI / PERS

Plecare ora 06:00 din Bucuresti ( PIATA UNIRII ALEEA DEALUL MITROPOLIEI ). Traseu:

1. Cascadele de la Krushuna: cele mai frumoase cascade din Bulgaria . Cascadele sunt formate pe versantii calcarosi din sub-Balcani, din aceasta cauza apa a capatat o culoare de smarald, dar a creeat si niste minunate piscine rotunde si albe, ca sa contrasteze numai bine cu culoarea aproape ireala a apei.

2. Pestera Devetashka: La ora actuala, aceasta este declarata rezervatie naturala si gazduieste o populatie de peste 30.000 de lilieci. Aici s-a filmat in urma cu cativa ani o parte din pelicula The Expendables 2, in urma careia populatia de lilieci a avut de suferit, scazand chiar pana la 8000 de exemplare.

3. Orasul Lovech supranumit "Orasul Tufelor de Liliac" este dominat de fortareata ce se ridica de aproape o mie de ani pe terasele dealului Hisarya. Orasul se afla intr-o zona pitoreasca si este inconjurat de dealuri pline de tufe de liliac fiind amplasat pe ambele maluri ale raului Osam.

4. Podul Lovech, singurul pod acoperit din Balcani, care se intinde peste raul Osam, facand legatura intre orasul vechi si cel nou.

5. Cetatea Hisarya din orasul Lovech este martor al trecutului sau istoric indepartat. A fost ridicata, pe locul unei mai vechi cetati tracice. De aici se deschide o frumoasa panorama a orasului Lovech, observandu-se foarte bine diferentele dintre partea veche si noua a orasului, separate de raul Osam.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat, vizita obiectivele mentionate in program.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice mentionate in program (Cascadele de la Krushuna, Pestera Devetashka, Cetatea Hisarya aproximativ 15 leva); alte cheltuieli personale; asigurarea medicala (optionala).

Avans minim la inscriere 70 lei / pers , diferenta cu o saptamana inainte de plecare.  Modalitati de plata : cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la caseriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim 45 persoane

Tarife copii :

Copii pana la 5 ani achita 65% din tarif (80 lei)

Copii cu varste 5 ani – 12 ani achita 85% din tarif (105 lei)

Copiii cu varsta peste 12 ani achita pret intreg.

Grup minim : 45 persoane . 

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.  

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. 

OBSERVATII:

  • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
  • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
  • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
  • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
  • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top