Excursie 1 zi Bulgaria - NIKOLOVO - SVESHTARI -  REZERVATIA SREBARNA 04.08.2018

Excursie 1 zi Bulgaria - NIKOLOVO - SVESHTARI - REZERVATIA SREBARNA 04.08.2018

  • Cod oferta: CIS319
  • Disponibilitate: ACTIVA

90,00 Lei / Pers

8 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 1 zi Bulgaria - Nikolovo - Sveshtari - Rezervatia Srebarna - silistra

Data : 04.08.2018 (sambata),  Pret : 90 lei / pers

Plecare ora 07:00 din Bucuresti ( PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI ) pe traseul Giurgiu - Ruse. Program vizite:

1. Nikolovo, Parcul Lipnik (Regatul nuferilor) – se afla la 12 km de Ruse si este considerat cel mai mare parc impadurit din Bulgaria. Avand toate facilitatile si tot confortul modern, Nikolovo este locul preferat de relaxare si turism pentru multi locuitori ai orasului Ruse. Parcul si lacul Lipnik  ofera spatii de recreere, odihna, distractie, natura destul de bine conservata, un lac artificial plin cu diverse specii de pesti. Prin padurea deasa care acopera dealul principal al parcului sunt amenajate alei si poteci pentru plimbare, iar pe malul drept al lacului – cel impadurit – se afla din loc in loc locuri de campare foarte placute, ascunse in padure insa cu vederi superbe spre lac.

2. Sveshtari (patrimoniul UNESCO, cuprinde peste 26 de movile din care numai 3 sunt deschise vizitarii, se presupune ca aici se afla mormantul regelui get Dromihete) – Mormantul tracic de la Sveshtari este un monument foarte rar prin prisma faptului ca a ramas foarte bine conservat, iar elementele de arhitectura aparțin culturii locale tracice influențate de elemente elenistice. Mormantul dateaza din secolul 3 i.hr. și reprezinta o marturie a culturii Tracice.

3. Rezervatia Srebarna (patrimoniul UNESCO, adaposteste peste 160 specii de pasari) este o rezervație naturala din nord -estul Bulgariei (Dobrogea de Sud), aflata langa satul cu acelasi nume, aflat la 18 km vest de Silistra șsi la 2 km sud de Dunare. Exista și un muzeu, unde este amenajata o colecție de pasari impaiate, specifice rezervației.

4. Catedrala Sf Petru si Pavel din Silistra (Racla cu moastele lui Sf. Dasie de la Durostorum) - Catedrala mitropolitana este construita dupa razboiul din Crimeea . De o mare valoare este si racla cu bucati de moaste a 84 sfinti. In biserica, pe un iconostas special sunt postate 4 icoane facatoare de minuni ale Sfintei Nascatoare.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat, vizita obiectivele mentionate in program.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice alte cheltuieli personale (Sveshtari - 14 leva / pers); asigurarea medicala (optionala).

Avans minim la inscriere 50 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Grup minim: 45 persoane .

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere. 

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top