Excursie 1 zi Bulgaria - SHOPPING RUSE - BASARABOV 28.10.2018

Excursie 1 zi Bulgaria - SHOPPING RUSE - BASARABOV 28.10.2018

  • Cod oferta: CIS2810
  • Disponibilitate: ACTIVA

65,00 Lei / Pers

11 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 1 zi Bulgaria - SHOPPING RUSE - BASARABOV

Data : 28.10.2018 (DUMINICA),  Pret : 65  lei / pers

Plecare ora 07:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII – Aleea Dealul Mitropoliei). Program:

1. Manastirea rupestra Basarabov este singura manastire sapata in stanca, inca functionala, din Bulgaria si se afla in valea pitoreasca a raului Lom. De la varsarea Lomului in Dunare, urcand spre Ivanovo, se pot vedea aproximativ 300 de chilii sapate in stanca raului. Urme de fresca se vad pe peretii pesterilor pana in zilele noastre. Biserica din Pestera Sfantului Dimitrie a fost construita in anul 1865, cu mai multe ajutoare primite din Romania. Manastirea actuala consta intr-o bisericuta, zidita in Pestera Sfantului Cuvios Dimitrie. Aceasta a fost refacuta in anul 1937, se afla in stare buna si este deosebit de frumoasa. In anul 1978 a fost declarata Monument al culturii de insemnatate deosebita.

2. Ruse este orasul Dunarean supranumit in secolele 19-20 si “Mica Viena” – datorita constructiilor realizate in stil baroc si rococo. Ne bucuram de o plimbare pietonala prin centrul vechi, ridicat in jurul Muzeului de Istorie si pe strada Alexandrova, denumita dupa Alexander I Batenberg, primul conducator al Bulgariei Independente, supranumita si Champ Elysses- ul orasului. Vizitam Catedrala Romano Catolica Sfantul Pavel Crucificatorul, ridicata in 1890 dupa planurile celebrului architect Italian Valentino si Biserica Sfanta Treime, ce dateaza din 1632, din timpul ocupatiei otomane, construita atunci cand lacasurile crestine de cult nu trebuiau sa depaseasca inaltimea unui “calaret calare”. Timp liber in centrul orasului Ruse pentru o sesiune de cumparaturi.

3. Timp liber pentru cumparaturi la Kaufland si Metro.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, .ghid de turism atestat, vizita obiectivele mentionate in program.

Pretul nu include : intrarile la obiectivele turistice alte cheltuieli personale; asigurarea medicala (optionala).

Avans minim la inscriere 35 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Grup minim : 45 persoane .

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere. 

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top