Excursie 1 zi BULGARIA TRYAVNA si VELIKO TARNOVO 14.10.2018

Excursie 1 zi BULGARIA TRYAVNA si VELIKO TARNOVO 14.10.2018

  • Cod oferta: CIS1410
  • Disponibilitate: ACTIVA

110,00 Lei / pers

6 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 1 zi Bulgaria  TRYAVNA si VELIKO TARNOVO

Data : 14.10.2018 (DUMINICA),  Pret : 110 lei / pers

Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI) pe traseul Giurgiu - Ruse. Program vizite:

Tryavna (orasul cu 140 de monumente) - este un oras din centrul Bulgariei, situat in pantele de nord ale domeniul balcanic, pe valea raului Tryavna, in apropiere de orasul Gabrovo. Partea veche a orasului este o rezervatie arhitecturala, cu cele 140 de monumente ale arhitecturii Renasterii. Cioplitul in lemn si picturile pe icoana au adus gloria nepieritoare in Tryavna. Acum, orasul Tryavna continua traditiile din trecut de producere de mobilier, prelucrarea lemnului si a textilelor. Vizita - Piata publica, Turnul cu ceas, Biserica Sf Arhanghel Mihai.

Vizita VELIKO TARNOVO (pitorescul oras medieval unde vom descoperi peste 7000 de ani de istorie, de legende, Palatul Tarului și Patriarhia Bulgariei, biserici medievale, ateliere mestesugaresti, magazine de suveniruri, cristale, antichitati, renumitele cosmetice cu parfum de trandafir). Descoperim impreuna Cetatea Tsarevets,   Biserica Sfintilor 40 de martiri si Biserica Sfantul Petru și Pavel. Timp liber pentru cumparaturi.

Pretul include : Transport autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat.

Pretul nu include : intrarile la obiectivele turistice (cetatea Tsarevets – 6 leva / pers,); alte cheltuieli personale;- asigurarea medicala (optionala)

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere. 

Grup minim : 45 persoane .

Avans minim la inscriere 60 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top