Excursie 1 zi CRAMA BUDUREASA si VULCANII NOROIOSI 29.09.2018

Excursie 1 zi CRAMA BUDUREASA si VULCANII NOROIOSI 29.09.2018

  • Cod oferta: CIS2909
  • Disponibilitate: ACTIVA

85,00 Lei / pers

6 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 1 zi CRAMA BUDUREASA SI VULCANII NOROIOSI

Data : 29.09.2018 (sambata), Pret 85 lei / pers

Plecare ora 06:30 (PIATA UNIRII – Aleea Dealul Mitropoliei - Bucuresti )  

Program vizite:

  1.  Vulcanii Noroiosi - Rezervatie naturala de tip geologic pe cca. 30 ha., vulcanii noroiosi sunt localizati in Subcarpatii de Curbura, in localitatea Berca, jud. Buzau, fiind formati datorita eruptiilor de gaze din pamint, care antreneza spre suprafata namol si apa.Cunoscuti in zona sub denumirea de pacle, vulcanii noroiosi au aceiasi structura ca si vulcanii adevarati, in interiorul lor producandu-se procese similare. Altfel spus avem de-a face cu niste vulcani in miniatura la care conurile nu depasesc 5- 6 m inaltime, iar adancimea de la care este aruncata spre suprafata “lava” este mult mai mica. In final acelasi rezultat, adica o suprafata in mare parte arida dar in celasi timp spectaculoasa.
  2. Atelierul de produse traditionale “Pravalia lui Gabioti” – cu profil de preparare a produselor traditionale din carne specifice zonei Plescoi, zona cu traditie in domeniu din cele mai vechi timpuri. Oprire la magazine pentru cumparaturi.
  1. Crama Budureasa -  Turul interior si exterior al cramei : Acces in camera butoaielor si in camera tankurilor, Prezentarea magazinului, Degustarea vinurilor - 5 vinuri,  Prezentarea procesului de vinificatie - Informatii despre crama, produsele Budureasca, vie, tehnici de productie , incursiune in vie (in functie de conditiile meteorologice) (Programul la Crama dureaza aproximativ 2 ore !!!)

Pretul include: transport autocar clasificat pentru transport international , ghid turistic, vizita obiectivele mentionate in program. 

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice ; Vulcanii Noroiosi aprox 4 lei / adult, 1 leu / copil , Cramele Budureasa (program si degustare 5 sortimente de vin) – aprox. 70 lei /pers

Grup minim : 45 persoane. Avans minim 40 lei / pers

Nota : Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top