Excursie 1 zi  CULORILE TOAMNEI IN DRUMETIE CABANA VOINA - CABANA CUCA 03.11.2018

Excursie 1 zi CULORILE TOAMNEI IN DRUMETIE CABANA VOINA - CABANA CUCA 03.11.2018

  • Cod oferta: CIS03111
  • Disponibilitate: ACTIVA

70,00 Lei / pers

23 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


EVADARE IN NATURA  – CULORILE TOAMNEI IN DRUMETIE CABANA VOINA - CABANA CUCA

Data : 03.11.2018 (sambata),  Pret : 70  lei / pers

Program : Plecare ora 06:30 din Bucuresti (Aleea Dealul Mitropoliei ) . Vizita :

Barajul si lacul acumulare Rausor - Este ridicat într-o zona mirifica, ce ofera priveliste asupra muntilor Iezer-Papusa, la o distanta de 7,5 km de satul Leresti . Pentru iubitorii de pescuit, in lacul Rausor se gasesc diverse specii de pesti: pastravi, bibani, clean, dar si crapi si carasi. Barajul Rausor reprezinta si un punct de trecere si admirare a peisajului in drum spre Cabana Voina.

Cabana Voina -  Situata în Munții Iezer-Papusa ,la altitudinea de 966 m, la marginea unei poieni largi pe cheile raului Targului, Cabana Voina reprezinta o importanta baza turistica. Ea ofera un excelent loc de odihna si este, in acelasi timp, un restaurant dar si un punct de plecare pentru numeroase excursii în imprejurimi sau in excursii mai dificile in Muntii Fagaras. Astfel, pe versantul sud-vestic al Muntilor Iezer-Papusa, la marginea unei frumoase paduri de brad, se poate poposi la Cabana Cuca, iar pe versantul nord-estic se poate ajunge la cheile raului Dambovita. Practic de aici, de la Cabana Voina, începe traseul prin padure , prin valea Cuca, pentru a ajunge la destinatia noastra, Cabana Cuca ( drumetie dus - intors de aproximativ 3 h  pe o distanta de 8 km) . OBLIGATORIU -  echipament drumetie montana de sezon  - incaltaminte pentru drumetie, haine de drumetie, pelerina de ploaie, rucsac, apa, sandwich

Drumul pana la Cabana Cuca este destul de lejer. Se urca foarte putin pina la cabana, pe un drum forestier, se merge tot timpul pe langa apa, nu este deloc obositor si este accesibil pentru orice amator de miscare si de aer curat. Dupa ce va afundati in padure o sa intalniti multe cascade artificiale, o hidrocentrala, o cabanuta parasita, un izvor pentru reamprospatarea stocului de apa (mai este unul aproape de cabana Cuca), dar si un punct forestier pe la jumatatea drumului.

Cabana Cuca  - Se gaseste situata la 1175 m altitudine la poalele muntelui Gradisteanu din Masivul Iezer – Papusa, pe malul drept al paraului Lespezi, la 100 m in amonte de confluenta acestuia cu paraul Tambura. Data in functiune in anul 1974 prin elanul membrilor proaspat infiintatului club “Romania Pitoreasca” din Pitesti, pe locul unei cladiri parasite a unei foste exploatari forstiere, cabana si-a pastrat aspectul original de-a lungul celor peste 35 de ani de existenta, aspect plin de personalitate conferit si de sculpturile in lemn cu influente amerindiene. Cabana Cuca este, impreuna cu refugiul de la lacul Iezer, o importanta baza de plecare respectiv poarta de iesire (in functie de sensul de parcurgere) pentru cei ce vor sa parcurga intreaga Potcoava a Iezerului. Deasemenea, este baza de intrare in traseele catre impozantul masiv al Papusii.

Optional se poate servi masa la Cabana Voina.

Pretul include: transport autocar clasificat intern si international, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: alte cheltuieli personale,

Grup minim : 45 persoane.

Avans minim la inscriere 40 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

NOTA : Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top