EXCURSIE 1 ZI DE MARTISOR LA PALATUL POTLOGI - VILA FLORICA - BARAJ VIDRARU 01.03.2020

EXCURSIE 1 ZI DE MARTISOR LA PALATUL POTLOGI - VILA FLORICA - BARAJ VIDRARU 01.03.2020

 • Cod oferta: CIS010320
 • Disponibilitate: ACTIVA

140,00 lei / pers


Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


EXCURSIE 1 ZI DE MARTISOR

PALATUL POTLOGI - VILA FLORICA – BARAJ VIDRARU

BONUS! MASA DE PRANZ

DATA : 01.03.2020 (DUMINICA)

PRET : 140 LEI / PERS

BONUS! MASA DE PRANZ

Program: Plecare ora 07:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei).

Vom vizita:

 • Palatul Branacovenesc de la Potlogi este o emblema a stilului brancovenesc.  Curtea Domneasca de la Potlogi a fost construita intre anii 1683-1698, pentru fiul cel mare al domnitorului, Constantin, fiind considerata de arhitectii vremii reper arhitectural de valoare pentru arhitectura rezidentiala din secolul al XVIII-lea.
 • Domeniul Florica - format din conac, ferma, capela, crama, gara si chiar un observator astronomic , inconjurat de podgoriile de la Stefanesti - este opera primilor doi Bratieni, Ion si Ionel, tata si fiu, care – fiind pasionati constructori, in special ultimul – au transformat o cocheta casa de administratie a mosiei intr-o somptuoasa resedinta boiereasca, in care s-au luat importante decizii privind istoria noastra.
 • BONUS! PRANZ LA CASA LAZAROIU, UN COMPLEX DEOSEBIT, SITUAT INTR-UN CADRU NATURAL CAPTIVANT.
 • Lacul si Barajul Vidraru - In momentul inaugurarii, Barajul Vidraru era al cincilea din Europa si al noualea din lume. Dupa cum spun specialistii, este un baraj cu dubla curbura, avand inaltimea de 166,6 metri si o lungime de coronament de 307 metri. Noaptea, conturul este luminat electric, astfel ca se poate observa din avion. Lacul de acumulare Vidraru are 465 milioane metri cubi de apa, are o lungime de 10,3 kilometri si o latime maxima de 2,2 kilometri (in zona Valea Lupului – Calugarita), o suprafata totala de 870 de hectare si adancimea maxima de 155 metri.
 • Manastirea Curtea de Arges este un important loc de pelerinaj in Romania. Aceasta a fost ctitorita intre anii 1512-1517 de catre Sf. Voievod Neagoe Basarab. Istoria sa indelungata, problemele prin care a trecut de-a lungul timpului la care se adauga si arhitectura deosebita atrag turisti din toate colturile tarii. Manastirea Curtea de Arges reprezinta un simbol al credintei ortodoxe si al jertfei poporului roman. Aceasta a fost sfintita in anul 1517, pe data de 15 august si are hramul Adormirea Maicii Domnului.
 • Curtea Domneasca din Curtea de Arges este un ansamblu de monumente istorice din perioada sec. XIV – XVI. Ansamblul a fost construit initial in secolul al XIII-lea de voievodul roman Seneslau, ulterior au fost adaugate constructii in timpul lui Basarab I si Neagoe Basarab.

Pretul include: Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, ghid de turism atestat, pranz Casa Lazaroiu.

Pretul nu include: cheltuieli personale, taxa de intrare Palat Potlogi – 10 lei / pers; Domeniul Florica – 10 lei / pers, etc.

Avans minim la inscriere 70 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la casieriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Tarife copii:

Copiii cu varsta pana in 5 ani achita 65% din tarif (90 lei)

Copiii cu varsta pana in 12 ani achita 85% din tarif (120 lei)

Copiii cu varsta peste 12 ani achita pret intreg.

Grup minim: 45 persoane

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:

 • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
 • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site); pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
 • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top