Excursie 1 zi Festivalul Ravasitul Oilor , Castelul Bran si Manastirea Caraiman 29.09.2018

Excursie 1 zi Festivalul Ravasitul Oilor , Castelul Bran si Manastirea Caraiman 29.09.2018

  • Cod oferta: cis2909
  • Disponibilitate: ACTIVA

70,00 Lei / Pers

47 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 1 zi Castelul Bran - Festivalul Ravasitul Oilor - Manastirea Caraiman 

Data: 29.09.2018 (sambata), Pret: 70 lei / pers

Plecare ora 06:30 din Bucuresti (PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI). 

Program :

  1. Manastirea Caraiman este o manastire ortodoxa aflata in localitatea Busteni, judetul Prahova, la poalele masivului Caraiman. Crucea de pe Caraiman parca strajuieste poteca ce duce pasii pelerinilor spre manastire. Mergand spre telecabina din Busteni, la un moment dat, pe partea stanga, un indicator si o icoana arata poteca, cu dale de piatra pe alocuri, ce duce spre manastire. Poteca, mergand parca pe ascuns, pe sub coroanele intunecate ale brazilor, ajunge, in cele din urma, intr-o oaza de lumina, masivul Caraiman ivindu-se in toata splendoarea lui. In aceasta poiana, Parintele Gherontie Puiu a ridicat, din mila lui Dumnezeu si cu ajutorul Maicii Domnului, o mareata manastire. Manastirea Caraiman este situata la o altitudine de aprox. 900 m, fiind printre cele mai mari altitudini in care s-a construit un locas de cult in tara noastra.
  2. Castelul Bran, sau, cum le place amatorilor de senzatii, Castelul lui Dracula, ridicat aici cu mai bine de 600 de ani in urma, pastreaza și transmite vizitatorilor ceva din mandria cavalerilor care i-au calcat pragul in vremurile sale. Castelul Bran se situeaza la mai puțin de 30 km de Brasov, construit pe o stanca, intr-un amplasament cheie din punct de vedere strategic. El adaposteste in acest moment Muzeul Bran, muzeu ce se intinde pe cele patru etaje ale castelului. Aici sunt expuse colectii de ceramica, mobilier, arme și armuri, iar in curtea castelului se afla un mic muzeu al satului, cu case tradiționale din regiunea culoarului Rucar - Bran.
  3. Festivalului Branzei si Pastramei 2018 – eveniment organizat in cadrul sarbatorii traditionale ” Ravasitul Oilor”, ajuns la cea de-a 50-a editie, in zilele de 28 septembrie- 30 septembrie 2018 la poalele Castelului Bran , pe platoul “Inima Reginei”. Se va juca, se va canta si mai ales se va manca pe saturate, preparate specifice obtinute din gospodariile zonei Bran, pastrama de oaie, bulz, branzeturi de tot felul, stropite cu must din belsug.– Expozitie cu degustare de branzeturi si pastrama; – Expozitie de animale : ovine, cabaline, bovine, urmand a fi premiate cele mai frumoase exemplare.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuielile personale si intrarea la obiectivele turistice (Castelul Bran : 35 lei / adult, 25 lei / seniori 65+, 20 lei / studenti, 7 lei / elevi )

Avans minim la inscriere : 40 lei / pers. Diferenta se achita cu cel putin o saptamana de plecare. Grup minim: 45 persoane.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top