Excursie 1 zi la HOTELUL de GHEATA 09.02.2019

Excursie 1 zi la HOTELUL de GHEATA 09.02.2019

  • Cod oferta: CIS090219
  • Disponibilitate: ACTIVA

125,00 Lei / pers

8 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


EXCURSIE 1 ZI LA HOTELUL DE GHEATA

DATE DE PLECARE :

09.02.2019 (SAMBATA), 23.02.2019 (SAMBATA), 09.03.2019 (SAMBATA), 23.03.2019 (SAMBATA)

PRET : 125 LEI / PERS

Program :

Plecare ora 05:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Ploiesti - Campina - Sinaia - Cartisoara. Intram pe Transfagarasan pe sectorul deschis circulatiei pana la Cabana Balea Cascada de unde urcam cu telecabina la LACUL GLACIAR BALEA. Odata ajunsi la peste 2000 metri altitudine vizitam HOTELUL de GHEATA, BISERICA de GHEATA, IGLUURILE, Cabanele BALEA LAC, Lacul inghetat. Luam masa la cabane, ne distram in Winter Park: plimbare cu barca trasa de snowmobil pe lacul inghetat, tubing etc. Coboram tot cu telecabina la autocar.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac  - Amplasat la 2.000 de metri deasupra nivelului marii, Hotelul este situat langa Lacul Balea, in Muntii Fagaras. Toate spatiile sunt realizate de mesteri locali folosind blocuri de gheata din lac. Camerele de aici ofera paturi sculptate manual in gheata. Hotelul Balea Ice ofera si un restaurant care serveste mancare internationala. Mancarea servita la restaurant se face pe farfurii de gheata. La bar, bauturile sunt servite in pahare din gheata. Hotelul se poate vizita doar 3 - 4 luni din an incepand cu 23 decembrie si pana la inceputul lunii aprilie.

Biserica de Gheata - construita alaturat hotelului completeaza complexul constructiilor de gheata.

Lacul Glaciar Balea - Caldarea Glaciara Balea, care adaposteste emblematicul Lac (4,6 ha, altitudine 2.034 m) cu cea mai frumoasa cabana semilacustra, este de departe cel mai important centru al sporturilor de altitudine din Carpatii Romaniei.

Pretul include: Transport autocar clasificat intern si international, ghid turistic.

Pretul nu include:

- telecabina (urcare + coborare) : 30 + 30 lei / pers 

- vizita hotel de gheata : 15 lei / adult, 10 lei / copil

- winterpark - Tubing pe derdelus cu acces la Tubing Lift ( 5 lei / 1 tura, 30 lei / 10 ture, 50 lei / 15 ture ), Rafting Banana pe lacul inghetat ( 20 lei / per / 2 ture de lac), Rafting Barca pe lacul inghetat ( 20 lei / per / 2 ture de lac), Snowmobil ( 100 lei / 15 min )

- alte cheltuieli personale.

Avans minim la inscriere 70 lei / pers , diferenta cu o saptamana inainte de plecare.  Modalitati de plata : cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la caseriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim 45 persoane

Tarife copii :

Copii pana la 5 ani achita 65% din tarif (80 lei)

Copii cu varste 5 ani – 12 ani achita 85% din tarif (105 lei)

Copiii cu varsta peste 12 ani achita pret intreg.

NOTA: 

Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. 

In caz de vreme nefovorabila telecabina isi poate opri temporar activitatea. In functie de situatie se vor vizita alte obiective din zona Sibiu , Fagaras etc.

OBSERVATII:

  • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
  • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
  • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
  • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
  • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top