Excursie 1 zi Manastirea CURTEA de ARGES - Cetatea POENARI - Lacul Vidraru - Valea cu Pesti 11.11.2018

Excursie 1 zi Manastirea CURTEA de ARGES - Cetatea POENARI - Lacul Vidraru - Valea cu Pesti 11.11.2018

  • Cod oferta: CIS1111
  • Disponibilitate: ACTIVA

75,00 Lei / pers


Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 1 zi Manastirea CURTEA de ARGES - Cetatea POENARI - Lacul Vidraru - Valea cu Pesti

Data: 11.11.2018 (sambata), Pret: 75  lei / pers

 

Program : Plecare ora 06:30 din Bucuresti (PIATA UNIRII - ALEEA DEALUL MITROPOLIEI) 

1.  Manastirea CURTEA DE ARGES , Fantana lui Manole: inchinare la moastele Sfintei Cuvioase Filofteia.

2.  Cetatea POENARI: se afla in satul Capatanenii Pamanteni din Comuna Arefu, judetul Arges. Aflata la o altitudine de 850 metri, Cetatea Poenari, cunoscuta si drept „cuibul de vulturi al vitejilor de demult”, cetate care facea parte, cu veacuri in urma, dintr–un lant de fortificatii ce aparau hotarul nordic al Tarii Romanesti. Cetatea Poenari se afla la o distanta de 27 km de Curtea de Arges, pe un mic platou in virful Muntelui Cetatea, la care se ajunge urcind 1.480 de trepte de beton, ce serpuiesc printr–o padure deasa de fag. In cheile Argesului, care si–a facut drum fierastruind peretii inalti, muntosi, pe un pinten stincos se zaresc ruinele cetatii, despre care se spune ca a fost construita de Vlad Tepes. O scara de beton urca de la poalele muntelui, din sosea, pina la ruinele cetatii, si de la inaltimea careia apare una dintre cele mai atragatoare privelisti, iar in ceata departarii se intrevad piscurile Fagarasului si plaiurile Iezerului si Papusii.

3.  Lacul si Barajul VIDRARU: In momentul inaugurarii, Barajul Vidraru era al cincilea din Europa si al noualea din lume. Dupa cum spun specialistii, este un baraj cu dubla curbura, avand inaltimea de 166,6 metri si o lungime de coronament de 307 metri. Noaptea, conturul este luminat electric, astfel ca se poate observa din avion. Lacul de acumulare Vidraru are 465 milioane metri cubi de apa, are o lungime de 10,3 kilometri si o latime maxima de 2,2 kilometri (in zona Valea Lupului – Calugarita), o suprafata totala de 870 de hectare si adancimea maxima de 155 metri.

4.  VALEA CU PESTI: Complexul turistic Valea cu Pesti, prin amplasamentul sau de exceptie, se afla intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, turistii beneficiind de o priveliste minunata a lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras. Optional se poate servi masa.

Pretul include: Transport autocar clasificat intern si international, ghid de turism atestat, vizita obiectivele mentionate in program.  

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice (Cetatea Poenari –  5 lei / pers) alte cheltuieli personale , nu include masa.

Avans minim la inscriere 45 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Grup minim: 45 persoane.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top