EXCURSIE 1 ZI PRAPASTIILE ZARNESTILOR - MASA TRADITIONALA SIRNEA 16.02.2020

EXCURSIE 1 ZI PRAPASTIILE ZARNESTILOR - MASA TRADITIONALA SIRNEA 16.02.2020

  • Cod oferta: CIS160220
  • Disponibilitate: ACTIVA

140,00 lei / pers

1 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


EXCURSIE 1 ZI PRAPASTIILE ZARNESTILOR

- MASA TRADITIONALA LA SIRNEA -

DATA : 16.02.2020 (DUMINICA)

PRET : 140 LEI / PERS

BONUS! MASA TRADITIONALA LA SIRNEA!

Program: Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Ploiesti - Campina – Sinaia – Zarnesti.

Vom porni intr-o plimbare pe Cheile Zarnestiului (Prapastiile Zarnestilor). Cheile Zarnestiului constituie o arie protejata din interiorul Parcului National Piatra Craiului, alaturi de celelalte trei zone carstice: Cheile Dambovicioarei, Cheile Brusturetului si Cheile Dambovitei, situate pe teritoriul judetului Arges. Aceste chei s-au format prin erodarea rocilor calcaroase ale masivului de catre apele Raului Mare. Peretii sai impunatori, cu inaltimi ametitoare (150-200 m), impresioneaza prin verticalitatea si spectaculozitatea lor, prezente pe toata lungimea defileului. Durata: aproximativ 3 ore, dificultate: usor ; lungime traseu dus- intors : aproximativ 10 km.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU: echipament de drumetie (pentru iarna): ghete drumetie (EXCLUS orice alt tip de incaltaminte), pantaloni sport, tricou/ri de schimb, polar/hanorac, geaca, caciula/manusi, rucsac (EXCLUS poseta, geanta, punga de tinut in mana etc),lanterna / frontala.

ECHIPAMENT OPTIONAL: bete trekking.

!! NE REZERVAM DREPTUL SA NU PERMITEM ACCESUL IN CADRUL EVENIMENTULUI CELOR CE NU AU ECHIPAMENT CORESPUNZATOR SAU CARE NU RESPECTA PROGRAMUL !!

Avand in vedere ca evenimentul este organizat pentru mai multe zeci de persoane, va rugam sa retineti ca este OBLIGATORIU:
- mersul in monom (sir indian).
- ritmul este impus de cei ce merg mai incet si care stau in prima parte a grupului.
- primul si ultimul in sir sunt ghizii insotitori.

Ulterior acestei plimbari, vom merge in primul sat turistic declarat din Romania, Sirnea, unde ne vom infrupta din bucate traditionale, alese cu grija (platou taranesc + bulz + tochitura la ceaun).

Pretul include: Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, ghid de turism atestat, masa traditionala cu produse locale (platou taranesc + bulz + tochitura la ceaun).

Pretul nu include: cheltuieli personale, taxa de intrare in Parcul National Piatra Craiului – 5 lei / pers. 

Avans minim la inscriere 70 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare. Modalitati de plata: cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la casieriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Tarife copii:

Copiii cu varsta pana in 5 ani achita 65% din tarif (90 lei)

Copiii cu varsta pana in 12 ani achita 85% din tarif (120 lei)

Copiii cu varsta peste 12 ani achita pret intreg.

Grup minim: 45 persoane

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:

  • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
  • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
  • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
  • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site); pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
  • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top