Excursie 2 zile Cetatea PREJMER - LACUL ROSU - CHEILE BICAZULUI 09.06.2018

Excursie 2 zile Cetatea PREJMER - LACUL ROSU - CHEILE BICAZULUI 09.06.2018

  • Cod oferta: cis0906
  • Disponibilitate: ACTIVA

250,00 Lei / pers

10 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 2 zile Cetatea Prejmer - Lacul Rosu - Cheile Bicazului - Manastirea Izvorul Muresului

Perioada : 09.06.2018 - 10.06.2018 (sambata - duminica)

Pret : Bucuresti 250 lei / pers , Pitesti: 270 lei / pers , Rm Valcea : 290 lei / pers

Plecare din Bucuresti ( PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI ) ora 06:00. Program :

Ziua 1 :

- Plecare din Bucuresti spre Brasov. Tur pietonal in centrul istoric al Brasovului: Piata Sfatului - Este cel mai cunoscut si cel mai vizitat obiectiv din Brasov. In trecut aici se organizau targurile in care mestesugarii si negustorii isi vindeau marfurile. Casa Sfatului, care domina piata, a fost pe rand turn de observare, primarie, ajungand in final muzeu judetean de istorie; Biserica Neagra - Este cea mai mare biserica evanghelica din tara noastra, a fost construita incepand cu 1383 si si-a capatat numele dupa un incendiu care a distrus-o si i-a innegrit peretii; Prima Scoala Romaneasca - Aici au avut loc primele cursuri in limba romana in a doua jumatate a secolului XVI, iar azi cladirea a fost transformata in muzeu; Biserica Sf.Nicolae - Mangaie cu turla ei semeta cerul, aratand ca de acolo coboara adevarata Lumina, iar brazii seculari de la poalele Tampei murmura parca o poveste fara sfarsit despre faptele bunilor crestini de aici, care timp de sute de ani au pastrat nestirbita aceasta oaza a Ortodoxiei.

- Cetatea Prejmer - Biserica Fortificata Prejmer - Care adaposteşte Biserica Fortificata din localitate este una dintre cele mai bine pastrate fortificatii din Europa, dar şi cel mai vechi monument istoric din Brasov. Cetatea are forma unui cerc care inconjoara Biserica Evanghelica, ziduri inalte de 12 metri si groase de 3-4 metri. Biserica adposteste unul dintre cele mai vechi altare din Transilvania. La interior, zidurile sunt captusite cu incaperi de refugiu dispuse pe mai multe niveluri, destinate sa adaposteasca populatia satului in caz de asediu.

- Manastirea Izvorul Muresului - Este situata la poalele Muntelui Hasmasul Mare, la o altitudine de 950 m. Manastirea Izvorul Muresului a fost infiintata din dorinta comunitatii locale in 1996. Complexul monahal cuprinde: biserica in stil brancovenesc, corpul de chilii cu paraclis, casa duhovnicului, clopotnita si alte anexe gospodaresti.

- Cazare Hotel / Pensiune zona Harghita.

Ziua 2 :

- Dupa servirea micului dejun ne indreptam spre Lacul Rosu - Este un lac de baraj natural, situat la poalele Muntilor Hasmasu Mare, in apropiere de orasul Gheorgheni, din judetul Harghita. Este cel mai mare lac natural montan din Romania numele provenind de la Paraul Rosu, care traverseaza straturi de culoare rosie, cu oxizi si hidroxizi din fier.

- Cheile Bicazului - Se numara printre cele mai spectaculoase atracţii naturale din Romania. Formate in milioane de ani, in urma eroziunii stancilor de granit de catre apele involburate ale raului cu acelasi nume, Cheile Bicazului sunt poarta de trecere intre regiunile Transilvania si Moldova. Traseul Cheile Bicazului se imparte in doua, Cheile Mari sapate in calcar şi Cheile Mici care traverseaza masivele Surduc-Munticelu. Pe tot parcursul acestui traseu intalnim Pestera Neagra si Pestera Cascada

Pretul include: Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; Cazare 1 noapte Hotel / Pensiune +  mic dejun, Ghid insotitor.

Pretul nu include: Intrarile la obiectivele turistice ( Cetatea Prejmer - 8 lei/pers, Prima Scoala Romaneasca - 5 lei/pers).

Suplimet single 50 lei / pers. 

Avans minim la inscriere :100 lei / pers, diferenta se achita inainte cu cel putin o saptamana de plecare.

Grup minim: 45 persoane.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top