Excursie 2 zile GALATI - TULCEA - GURA PORTITEI 16.06.2018

Excursie 2 zile GALATI - TULCEA - GURA PORTITEI 16.06.2018

  • Cod oferta: CIS343
  • Disponibilitate: ACTIVA

250,00 Lei / Pers

18 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 2 zile Galati - Tulcea - Jurilovca - Gura Portitei

Perioada: 16.06.2018 - 17.06.2018 (sambata  + duminica)

Pret: Bucuresti 250 lei / pers, Pret: Pitesti 280 lei / pers, Pret: Rm Valcea 300 lei / pers 

Transport autocar + cazare Hotel + mic dejun + cina !!!

Plecare ora 03:30 Rm Valcea (Autogara 1 Mai Antares) , ora 04:45 Pitesti (Petro Podul Viilor), ora 06:30 din Bucuresti ( PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI ) . Program vizite:

Complexul Muzeal de Stiintele Naturii din Galati se afla la capatul sud-vestic al Falezei, intr-un „uluc” natural a doi versanti de deal. Complexul are o gradina botanica impresionanta, cu mii de varietati de plante (inclusiv exotice, in spatii protejate), un superb acvariu cu 800 de pesti din 68 de specii diferite, un observator astronomic (cel mai modern din tara), o gradina senzoriala si multe altele, totul intins pe o suprafata de peste 14 hectare.

Biserica Fortificata Precista - cu hramul Adormirea Maicii Domnului, este cel mai vechi monument istoric din orasul Galati. In secolul al XVII-lea, aceasta biserica indeplinea o dubla functie: lacas de cult si cetate de aparare impotriva cotropitorilor. Biserica a fost inchinata Manastirii Vatoped de la Muntele Athos. La ridicarea bisericii au fost folosite materialele existente la fata locului: piatra de la Barbosi, lemnul din padurile de pe platforma Covurluiului, caramida si var, nisip de pe plajele Dunarii etc. Se spune ca exista un tunel secret pe sub Dunare de la biserica pana pe malul celalalt al fluviului pentru a putea ascunde bunurile si a scapa de atacurile vrajmasilor.

Faleza Galati - micul paradis in lungime de aproape trei kilometri, faleza amenajata de la malul Dunarii, este un loc unde se pot face aproape de toate. Parcul (caci asta este in esenta) cu suprafata de circa 30 de hectare ofera vizitatorului, in primul si in primul rand, o promenada romantica, pe sub salciile pletoase sau pe sub platani, sau admirand privelistea fluviului si a muntilor Dobrogei.

Sosire in Tulcea. Cazare + cina Hotel 3* in Tulcea.

Mic dejun. Plecare catre Jurilovca de unde ne imbarcam spre Gura Portitei. Timp liber si relaxare pe plaja Gura Portitei.

Jurilovca este centru importatant al pescuitului in zona Deltei, in prezent fiind cea mai mare comunitate de pescari din Delta, centru de colectare si prelucrare a pestelui, precum si un punct de atractie turistica. Casele rusilor-lipoveni prezinta anumite particularitati, culorile fatadei fiind in general alb si albastru, iar acoperisul este facut din stuf. De la Jurilovca se poate ajunge cu vaporasul la Gura Portitei, un sat de vacanta situat pe fasia ingusta de pamant dintre lacul Golovita si Marea Neagra. Zona reprezinta o parte a rezervatiei biosferei Delta Dunarii. Fost sat pescaresc transformat in sat de vacanta, unde nu se poate ajunge decat cu barca, Gura Portitei ramane una dintre putinele zone virgine de pe litoralul romanesc.

Plecare din Gura Portitei la ora 16.00. Sosire acasa in functie de trafic.

Pretul include : Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, ghid turistic atestat, 1 noapte cazare + demipensiune Hotel 3* in zona Tulcea.

Pretul nu include : cheltuieli personale, intrarile la obiectivele turistice (Complexul Muzeal de Stiintele Naturii - 6 lei / adult, 1.5 lei copil peste 5 ani, elev, student, Planetariu şi Observatorul astronomic - 3 lei / pers; Gura Portitei aprox 55 lei / pers).

Avans minim la inscriere 150 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Supliment single 50 lei / pers.

Grup minim: 45 persoane.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top