Excursie 2 zile SALINA PRAID - SALINA TURDA -TG MURES - ALBA IULIA 10.11.2018

Excursie 2 zile SALINA PRAID - SALINA TURDA -TG MURES - ALBA IULIA 10.11.2018

  • Cod oferta: cis1011
  • Disponibilitate: ACTIVA

320,00 Lei / pers

19 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Excursie 2 zile  

SALINA PRAID –TG MURES – CETATEA ALBA IULIA – SALINA TURDA

Perioada : 10.11.2018 – 11.11.2018 (sambata + duminica),   Pret :  320  lei / pers

transport autocar + cazare hotel + mic dejun + cina

Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII – Aleea Dealul Mitropoliei, la baza dealului ).  

Traseu:

Ziua 1 : 10.11.2018 Plecare pe traseu Bucuresti  - Brasov -  Praid – Tg Mures. Program:

  1. Salina Praid - este o mina de sare gema din Romania, situata in judetul Harghita. Salina se afla în bazinul muntilor Gurghiului, cuprinsa in Dealul Sarii, formând triunghiul Praid - Ocna de Jos - Ocna de Sus Acest mediu climat unic se recomanda pentru toata lumea, si nu este un secret faptul ca sederea in microclimatul salinei este benefic in anumite probleme de sanatate. Pentru persoanele sanatoase mediul subteran ajuta la relaxare, la infrumusirea pielii si la revigorare (Atentie ! in extrasezon Program vizita Salina Praid orele 8 - 16)
  2. Ceramica Corund, unul dintre cele mai celebre centre de olarit din tara, aflat in depresiunea Praid, in localitatea de la care si-a imprumutat numele (se pot cumpara direct de la mesterii populari diverse vase de ceramica).

Cazare + CINA la Hotel / Pensiune in Tg Mures

Ziua 2 11.11.2018 Mic dejun. Plecare pe traseu Tg Mures - Turda - Rm Valcea - Pitesti – Bucuresti. Vizitam :

  1. Salina Turda Amenajarea Salinei Turda a fost refacuta intre anii 2008-2010. S-a instalat un lift panoramic, o roata cu gondole, s-a creat un spatiu de agrement cu debarcader in care turistii se pot da cu barcutele. Salina Turda constituie astazi un adevar muzeu de istorie a mineritului in sare. Sedimentarea sarii a avut loc in bazine marine izolate, in conditii de climat cald si relativ umed pe fondul unei subsidente active. Situat in partea de Nord-Est a orasului, zacamantul se intinde pe o suprafata de aproximativ 45 km, iar grosimea medie a sarii se situeaza in jurul valorii de 250 m. Aparitia sarii la suprafata, ca urmare a erodarii de catre Valea Florilor si Valea Sarata a rocilor sterile situate in acoperisul zacamantului, a facut ca prezenta ei sa fie cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri
  2. Cetatea Alba Iulia Catedrala Incoronarii din Alba Iulia, cu hramul Sfanta Treime, a fost construita cu sprijinul Casei Regale a Romaniei, dupa planurile arhitectului Victor Stefanescu. In curtea acestei biserici a avut loc în data de 15 octombrie 1922 ceremonia de incoronare a Regelui Ferdinand și a Reginei Maria ca suverani ai Romaniei Mari. Arhitectura în stil bizantin a fost inspirata de Biserica Domneasca din Targoviste  vechiul loc de încoronare pentru voievozii valahi. Edificiul are forma de cruce greaca inscrisa.

Pretul include : Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, ghid de turism atestat, 1 noapte cazare + mic dejun + cina la Hotel / Pensiune in Tg Mures      

Pretul nu include : cheltuieli personale, intrarile la obiectivele turistice (Salina Praid – 35 Lei / Adult, 25 Lei / Copil, Salina Turda – 30 Lei / Adult, 15 Lei / Copil)

Avans minim la inscriere 100 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Supliment single : 100 lei / pers.

Grup minim: 45 persoane.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top