Excursie 1 zi PALATE , CONACE si MUZEE 24.03.2018

Excursie 1 zi PALATE , CONACE si MUZEE 24.03.2018

  • Cod oferta: cis2403
  • Disponibilitate: ACTIVA

65,00 Lei / pers

16 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


EXCURSIE 1 ZI : PALATE, CONACE SI MUZEE

DESCOPERA ROMANIA : INVITATIE IN LUMEA CULTURII SI A ISTORIEI !

Data : 24.03.2018 ( sambata ),  Pret : 65 lei / pers

Program : Plecare ora 07:30 din Bucuresti (Lateral Parc Izvor - pe Bd Libertatii colt cu Spaiul Independentei) . Vom vizita :

  • Conacul Druganescu- La 30 km de Capitala, in satul Stoenesti, comuna Floresti-Stoenesti, din judetul Giurgiu, pe malul stang al Sabarului, se afla Conacul Druganescu, remarcabila ctitorie brancoveneasca, pentru care viitorul abia incepe. Conacul a fost ridicat intre anii 1710 si 1715, de Gavril Druganescu, mare vornic de Targoviste, in timpul lui Constantin Brancoveanu, cucerit fiind de armonia, echilibrul si spiritul artistic al ctitoriilor brancovenesti. Constructia se  integreaza in suita valorilor arhitecturii europene, individualizata prin spiritul sau autentic, profund romanesc, initiat de Sfantul Voievod Constantin Brancoveanu.
  • Palatul Brancovenesc Potlogi- Un palat vechi de 300 de ani, ctitorie a domnitorului Constantin Brancoveanu, dupa un veac de ruina si uitare, isi deschide portile pentru public. Este primul palat ctitorit de domnitorul Constantin Brancoveanu, la 1698, spre a fi lasat mostenire primului sau fiu. Locul ales este unul  strategic, aflat la intretaierea drumurilor, intre cele doua capitale ale Tarii Romanesti, Bucuresti si Targoviste. Cu o suprafata construita de 3.400 de metri patrati si o curte de 23.000 de metri patrati, ansamblul cuprinde: curtea, gradina, palatul, biserica, zidul curtii si fragmente din casa veche.
  • Muzeul Viticulturii si Pomiculturii,  Muzeul Viticulturii si Pomiculturii, Golesti - Arges este al treilea muzeu ca reprezentare si importanța naționala, intaiul dedicat ocupațiilor poporului roman si  este un muzeu in aer liber unic in Romania.  Rațiunea organizarii acestui muzeu la Golești deriva din importanța viticulturii și pomiculturii pe teritoriul judetului Arges, fructele si strugurii fiind folosiți ca hrana din cele mai vechi timpuri. Muzeul a fost infiintat in 7 iunie 1939 de catre Regele Carol al II-lea sub numele de Muzeul Dinicu Golescu si s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu noi expozitii de baza care reflecta atat istoria familiei cat si istoria culturii si civilizatiei traditionale argesene.
  • Conacul Bratianu (Vila Florica) Situata in mijlocul unui parc dendrologic din localitatea Stefanestii Noi, Vila Florica sta ascunsa printre copaci si asteapta sa fie descoperita de orice turist interesat de istoria locului. Vila este considerata unul dintre cele mai frumoase domenii boieresti din Romania, si a fost pastrata foarte bine pana in prezent. Casa este atestata documentar inca din anul 1829, initial fiind compusa din 4 camere si o pivnita. I.C. Bratianu adauga in anul 1858 inca un etaj cladirii deja existente. Toti cei 7 copii ai lui I.C. Bratianu au crescut aici, in vila de la Stefanesti. Aici s-au luat decizii importante in ceea ce priveste istoria tarii din a doua jumatate a secolului XIX si prima jumatate a secolului XX. Ultimul proprietar al vilei, Dinu Bratianu, a fost arestat in anul 1948, iar domeniul Bratienilor a trecut in proprietatea statului, care a distrus multe din obiectele familiei Bratianu.
  • Cula Micesti - este un frumos conac neoromanesc, care a apartinut avocatului si omului politic Istrate Micescu- cel care a elaborat a treia constitutie a Romaniei, cea din 1938.

Pretul include: transport autocar clasificat intern si international, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: alte cheltuieli personale, intrarile la obiectivele turistice din program (Conacul Bratienilor 7 lei/ adult, 2 lei/ elev,student, Muzeul Golesti 7 lei/ adult, 2 lei/ elev,student).

Avans minim la inscriere 35 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Grup minim : 45 persoane.

NOTA : Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top