Excursie 1 zi Bulgaria - PLEVNA - KAYLAKA - LOVECH 24.06.2018

Excursie 1 zi Bulgaria - PLEVNA - KAYLAKA - LOVECH 24.06.2018

  • Cod oferta: CIS925
  • Disponibilitate: ACTIVA

100,00 Lei / Pers

2 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


EXCURSIE 1 ZI BULGARIA - PLEVNA - KAYLAKA - LOVECH

DATA : 24.06.2018 (duminica), PRET 100 LEI / PERS

Plecare ora 06:00 din Bucuresti (PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI). Traseu:

- Plevna - orasul in care a avut loc cea mai importanta batalie din cadrul Razboiului ruso-turc din 1877-1878, pentru eliberarea Bulgariei de sub jugul turcesc si pentru independenta de stat a Romaniei. Aici vom vizita Muzeul “Panorama” ce s-a construit in anul 1977 – cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la eliberarea Plevnei.

- Muzeul Vinului - singurul muzeu de acest tip din Bulgaria, a fost infiintat in 2008 si este situat într-una din pesterile Parcului Natural Kaylaka. Muzeul se afla intr-o formatiune tip pestera, alcatuita din cinci galerii. Dispune de 2 sali pentru degustari de vinuri, sectia de istorie si o sala de exponate de vinuri din intreaga Bulgarie. Vizitarea muzeului este insotita de o prezentare despre istoria vinului, tehnologia de productie, cat si degustari de vinuri. Muzeul este, in acelasi timp, locul de unde se pot achizitiona vinuri cu varste cuprinse intre 30 si 90 de ani din cele peste 6000 de tipuri de vinuri din toate regiunile Bulgariei.

- Orasul Lovech supranumit "Orasul Tufelor de Liliac" este dominat de fortareata ce se ridica de aproape o mie de ani pe terasele dealului Hisarya. Orasul se afla intr-o zona pitoreasca si este inconjurat de dealuri pline de tufe de liliac fiind amplasat pe ambele maluri ale raului Osam.

- Podul Lovech, singurul pod acoperit din Balcani, care se intinde peste raul Osam, facand legatura intre orasul vechi si cel nou.

- Cetatea Hisarya din orasul Lovech este martor al trecutului sau istoric indepartat. A fost ridicata, pe locul unei mai vechi cetati tracice. De aici se deschide o frumoasa panorama a orasului Lovech, observandu-se foarte bine diferentele dintre partea veche si noua a orasului, separate de raul Osam.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat, vizita obiectivele mentionate in program.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele turistice mentionate in program (Cetatea Hisarya= 4 leva/pers, Muzeul Panorama= 5 leva/pers; Muzeul Vinului= 12 leva/pers); alte cheltuieli personale; asigurarea medicala (optionala).

Avans minim la inscriere 60 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Grup minim: 45 persoane .

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere. 

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top