PASTE 2020 TURCIA KUSADASI - ISTANBUL HOTEL RICHMOND EPHESUS RESORT 17.04.2020

PASTE 2020 TURCIA KUSADASI - ISTANBUL HOTEL RICHMOND EPHESUS RESORT 17.04.2020

 • Cod oferta: CIS170420
 • Disponibilitate: ACTIVA
350,00 euro / pers
370,00 euro / pers
4 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


PASTE 2020 TURCIA - KUSADASI – ISTANBUL – HOTEL 5* RICHMOND EPHESUS RESORT

CROAZIERA MAREA MEDITERANA - PAMUKKALE – EFES – SIRINCE

PERIOADA : 17.04.2020 – 25.04.2020 (VINERI - SAMBATA)

DURATA : 9 ZILE / 8 NOPTI  //    PRET STANDARD  370 EURO / PERS   

TARIF REDUS – OFERTA INSCRIERI TIMPURII PANA LA 31.01.2020 – 350 EURO / PERS

 

BONUS ! PARTICIPARE LA SLUJBA DE INVIERE, LA BISERICA VOUKOLOS, IZMIR.

BONUS! PARTICIPARE LA CROAZIERA CU VAPORASUL PE MAREA EGEE.

BONUS! SESIUNE DE SHOPPING LA MALL AVM DIN KUSADASI.

BONUS! OPRIRE IN SATUL TRADITIONAL CUMALIKIZIK

BONUS! TRANSFER GRATUIT DIN RM VALCEA SI PITESTI

Plecari: Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Ploiesti, Targoviste

Transbordare:

Targoviste – Bucuresti – retur = 20 euro / pers (Targoviste – Hotel Valahia)

Ploiesti – Bucuresti – retur = 15 euro / pers (Ploiesti – Petrom Metro)

*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.

Ziua 1 - 17.04.2020 : Plecare la ora 05:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia unde ne vom opri pentru vizita la Edirne - Moscheea Selimiye. Traversare cu ferry-boat catre Canakkale. Cazare Hotel 3*  in zona Canakkale.

Ziua 2 – 18.04.2020: Mic dejun. Plecare catre Kusadasi cu oprire la Izmir pentru a descoperi obiectivele simbol ale acestui vechi oras. Admiram astfel Piata Konak, alaturi de Moscheea Konak si Turnul cu ceas. Ne vom deplasa apoi catre Fortareata Kadifekale (Castelul de Catifea), de unde ni se va deschide o splendida panorama asupra Golfului Izmir. Cazare in regim all inclusive la Hotel 5* Richmond Ephesus Resort in Kusadasi. BONUS ! NOAPTEA PARTICIPAM LA SLUJBA DE INVIERE TINUTA IN BISERICA VOUKOLOS, IZMIR.

HRISTOS A INVIAT !

Ziua 3 – 19.04.2020: Mic dejun. BONUS! PARTICIPARE LA CROAZIERA CU VAPORASUL PE MAREA EGEE (DURATA : 4 ORE, CAFEA + APA INCLUSE). Ne vom imbarca din Kusadasi si ne vom indrepta catre Nord – Vestul Golfului Kusadasi.

Dupa croaziera, BONUS! Ne deplasam cu autocarul la CENTRUL COMERCIAL AVM (TIP MALL) DIN KUSADASI pentru o sesiune de SHOPPING. Cazare in regim all inclusive la Hotel 5* Richmond Ephesus Resort in Kusadasi.

Ziua 4 – 20.04.2020: Mic dejun. Timp liber sau Vizita optionala (20 euro / pers) - Colonia antica EFES. Casa FECIOAREI MARIA si Mormantul Sf. Ioan.  Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei. Cazare in regim all inclusive la Hotel 5* Richmond Ephesus Resort in Kusadasi.

Ziua 5 - 21.04.2020: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Pamukkale (40 euro / pers) unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Terasele de la Pamukkale alcatuiesc pe buna dreptate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant, iar frumusetea acestora este data de trei elemente indispensabile: apa, calcarul si lumina soarelui. La cateva sute de metri de terasele de calcar se afla Piscina Cleopatrei. Aceasta este plina cu apa termala iar pe fundul sau se gasesc coloane din vechea cetate Hierapolis. Despre ea se spune era un loc preferat de Cleopatra pentru a face baie, dovada faptul ca astazi ii poarta numele. Cazare in regim all inclusive la Hotel 5* Richmond Ephesus Resort in Kusadasi.

Ziua 6 - 22.04.2020: Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala – Vizita Sirince – vechiul sat grecesc (25 euro / pers). Sirince este un sat cu o populatie putin peste 600 locuitori, cu un farmec aparte. Situat intr-o zona montana, satul ne va impresiona cu intinderile de vita de vie si livezi de piersici, vinul este astfel un element reprezentativ al acestei mici asezari. Cazare in regim all inclusive la Hotel 5* Richmond Ephesus Resort in Kusadasi.

Ziua 7 – 23.04.2020. Mic dejun. Plecare catre Istanbul. BONUS! OPRIRE IN SATUL TRADITIONAL CUMALIKIZIK,  situat la aproximativ 13 km de orasul Bursa. Cumalikizik a fost inclus impreuna cu orasul Bursa pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO in anul 2014. Situat la poalele muntelui Uludag, Ciumalikizik este un veritabil muzeu in are liber care si-a pastrat traditiile, casele cu arhitectura traditionala otomana din perioada straveche, dar si stilul de viata autentic. Desi Cumalikizik primeste mii de turisti in fiecare an, activitatea de baza a locuitorilor este cea agricola, iar acestia isi vand produsele la targul din centrul satului. Cazare Hotel 3*  in Istanbul.

Ziua 8 – 24.04.2020. Mic dejun. Tur pietonal – se viziteaza: Catedrala Sfanta Sofia (simbolul arhitecturii Bizantine fiind pentru aproape 1000 de ani cea mai mare catedrala din lume), Palatul Topkapi (resedinta sultanilor, actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare), Moscheea Albastra (a fost construita intre anii 1609 – 1616 in timpul domniei sultanului Ahmed I, este cea mai mare moschee din Istanbul), Basilica Cisterne (cunoscuta si ca ‘Palatul scufundat’, dateaza din sec. VI, a fost construita ca cisterna de apa pentru a alimenta palatal imperial si cladirile inconjuratoare), locul fostului Hipodrom, unde acum se afla: Fantana lui Wilhem II (numita si Fantana germana), Obeliscul Egiptean, Coloana Serpuita, Coloana lui Constantin Porfirogenetul si Moscheea Suleymanyie (aici se gaseste mormantul lui Suleyman Magnificul, cel care a ridicat zidurile actuale ale Ierusalimului in sec.XVI). Optional Seara Turceasca pe vas de croaziera – 50 euro/ pers (va fi organizata pe vas croaziera, cu cina si bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse. In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, cina cu bauturi incluse, spectacol). Cazare Hotel 3* in Istanbul.

Ziua 9 – 25.04.2020: Mic dejun. Plecare catre tara. Tranzitarea Bulgariei – Ruse - Giurgiu. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale.

Pretul include: - transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; 1 noapte cazare + mic dejun Canakkale + 5 nopti cazare all inclusive la Hotel 5* Richmond Ephesus Resort in  Kusadasi  + 2 nopti cazare + mic dejun  la Hotel de 3* in Istanbul + Bonus PARTICIPARE LA SLUJBA DE INVIERE IN IZMIR + Bonus CROAZIERA PE MAREA MEDITERANA + Bonus SESIUNE SHOPPING MALL AVM + Bonus OPRIRE IN SATUL TRADITIONAL CUMALIKIZIK + Bonus Transfer gratuit din Rm Valcea si Pitesti ; ghid de turism atestat.

Pretul nu include: - asigurarea medicala + storno; bilet traversare Ferry – boat Canakkale – 10 euro / pers ( se achita la autocar, gratuit copii 0 – 6 ani); - intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali; - excursiile optionale (Excursie la Pamukkale – terasele de calcar – 40 euro / pers, Vizita Efes - Casa Fecioarei Maria – 20 euro / pers, Excursie optionala in vechiul sat grecesc – Sirince - 25 euro / pers ; Optional  Seara Turceasca pe vas de croaziera – 50 euro / pers) ; taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata. Se va achita cash de catre turisti la receptie; orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans minim la inscriere: 150 euro / pers. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii.

Modalitati de plata: cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la casieriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare

Nu se accepta single. Grup minim: 45 persoane.

Tarife copii :

Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (150 euro).

Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet ( 260 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .

Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: OBLIGATORIU pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII:

 • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
 • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
 • pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
 • transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
 • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top