Pelerinaj 1 zi la 7 MANASTIRI ARGES si TELEORMAN 16.06.2019

Pelerinaj 1 zi la 7 MANASTIRI ARGES si TELEORMAN 16.06.2019

 • Cod oferta: CIS160619
 • Disponibilitate: ACTIVA

80,00 Lei / pers


Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Pelerinaj 1 zi la 7 manastiri din Arges si Teleorman

Data de plecare : 16.06.2019 (DUMINICA)

PRET : 80  lei / pers

Program : Plecare ora  06:30 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei), pe ruta: Bucuresti – Pitesti – Silistea Gumesti – Rosiorii de Vede – Alexandria – Bucuresti

Vom vizita:

 • Manastirea Patroaia este un asezamant monahal nou infiintat, in comuna Crangurile, Dambovita. Manastirea Patroaia-Deal poarta  hramurile Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir, Izvorul Tamaduirii si Sfintii Apostoli Petru si Pavel, fiind cel de al doisprezecelea asezamant monahal din Arhiepiscopia Targovistei.
 • Biserica din lemn Glambocata- Deal a fost ridicata in a doua jumatate a secolului al XVIII-lea. Intre anii 1834-1836 a fost reabilitata, cand a fost acoperita cu tencuiala, pictata, si probabil si-a schimbat hramul, cel de astazi fiind Nasterea Precistei. De curand a fost inclusa pe lista monumentelor istorice din Romania.
 • Manastirea Sf. Calinic din Calinesti poarta hramurile Sf. Clinic, Sf. Iorest si Sava, fiind un asezamant de calugari. Biserica din lemn a fost ridicata, se presupune, intre 1720-1740, initiativa apartinandu-i Domnitei Balasa, fiica domnitorului Constantin Brancoveanu. Construita initial din lemn de stejar, biserica va fi mutata in 1988 in locul unde se afla si in prezent.
 • Catedrala Costesti ce poarta hramul Sfantului Prooroc Ilie, facatorul de minuni si aducatorul de ploi, a fost sfintita pe 21 iulie 1935. La slujba de sfintire a luat parte si regele Romaniei, Carol al II-lea, astfel biserica fiind singura din Arges la sfintirea careia luat parte un rege. Biserica a fost construita in forma de cruce, cu doua turle, din caramida si piatra de Albesti, intre anii 1930-1932. Noua constructie a fost ridicata la doar 2 km de locul unde in 1930, in Vinerea Mare, a avut loc un incendiu la bisericuta din Zorile-Costesti, in urma caruia 116 copii au murit.
 • Manastirea Sf. Pantelimon din Silistea Gumesti este o manastire de calugari, transformata dintr-o unitate militara in lacas de cult. In anul 2004, se spune ca icoanele manastirii ar fi plans cu mir.
 • Manastirea Adamesti a fost infiintata  in anul 1991 de PS Calinic Argatu, episcop al Argesului (si al Teleormanului, pana in 1996) In anul 2002, cu binecuvantarea PS Galaction, este redeschisa si devine manastire de calugari, cei sase calugari de aici au inceput din 2002 sa lucreze la ridicarea manastirii. In opt ani, pe locul fundatiei s-a ridicat o manastire. Biserica este unita cu corpul de chilii, intr-un stil arhitectonic athonit. Lacasul nu este in intregime pictat, dar se doreste ca biserica sa fie pictata in stil bizantin. La Manastirea “Nasterea Maicii Domnului” din Adamesti se tin slujbe zilnic dimineata si seara.
 • Manastirea Pantocrator din Draganesti Vlasca este cea mai noua manastire din judetul Teleorman, ridicata pe locul unui fost spital abandonat  si  poarta un nume vechi cu origini grecesti, "Pantocrator"  (Atottiitorul). Lacasul este inchinat  sfintei Maria Magdalena, adapostind  o parte din moastele acesteia. Complexul monahal cuprinde urmatoarele edificii: biserica mare-inchinata Sfantului Ioan Evanghelistul (in constructie); Paraclisul-inchinat Sfintei Maria Magdalena; Altarul de vara- inchinat Schimbarii la Fata a Domnului; staretia, chiliile si trapeza.

Pretul include : Transport autocar clasificat intern si international, ghid de turism atestat;

Pretul nu include: cheltuieli personale.

Plata integrala la efectuarea rezervarii. Modalitati de plata: cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la caseriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim 45 persoane

Tarife copii :

Copii pana la 5 ani achita 65% din tarif (55 lei)

Copii cu varste 5 ani – 12 ani achita 85% din tarif (70 lei)

Copiii cu varsta peste 12 ani achita pret intreg.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:

 • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
 • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);

prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top