Pelerinaj 1 zi la MANASTIRILE din GIURGIU 25.03.2018

Pelerinaj 1 zi la MANASTIRILE din GIURGIU 25.03.2018

  • Cod oferta: CIS285
  • Disponibilitate: ACTIVA

45,00 Lei / Pers

6 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Pelerinaj 1 zi Manastirea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe,  Manastirea "Sfantul Ioan Rusul", Schitul Sfantul Nicolae, Manastirea Comana

Data : 25.03.2018 ( duminica), Pret : 45 lei / pers

Plecare ora 06:00 din Bucuresti (Parc Izvor - Bd. Libertatii colt cu Splaiul Independentei). Program:

1. Manastirea Sfantul Mare Mucenic Gheorghe - din Giurgiu a fost infiintata in anul 2006. Sfintirea Manastirii Sfantul Gheorghe a avut loc pe data de 22 aprilie 2007. Biserica din lemn este opera a mesterilor cioplitori din Barsana, Maramures. Pictura interioara este realizata in stil neo-bizantin.

2. Manastirea "Sfantul Ioan Rusul" - a luat fiinta la 1 noiembrie 2008 pe ruinele unei foste unitati militare a Politiei de Frontiera Giurgiu. Este situata la marginea localitatii Slobozia, comuna aflata la doar cativa pasi de Dunare. Episcopul Giurgiului asistand la Sfanta Liturghie savarsita in biserica "Sfantul Ioan Rusul" din Insula Evvia-Grecia a primit in dar din partea gazdelor o icoana din argint a Sfantului Ioan Rusul precum si o particica din moastele sfantului. Manastirea mai are de asemenea particele din moastele Sfintilor: Sf. Ierarh Nicolae, Sf. Ioan Gura de Aur, Sf. Siluan Athonitul, Sf. Ierarh Elefterie, Sf. Macarie de la Pecerska, Sf. Ierarh Haralambie, Sf. Gherasim de la Iordan, Sf. Policarp al Smirnei, Sf. Mare Mucenita Ecaterina, particele de la multi alti sfinti.

3. Schitul Sfantul Nicolae - Biserica este situata in zona portului din Giurgiu. Fiind în apropierea Dunarii, aceasta frumoasa biserica este ferita, de zarva orasului, dar are un istoric destul de zbuciumat. Schitul Sfantul Nicolae adaposteste în interiorul sau parti din moastele a trei sfinti: Sfantul Vasile cel Mare, Sfinta Macrina si Sfantul Grigorie Dialogul.

4. Manastirea Comana - monumentul istoric din comuna cu acelasi nume, se afla situata deasupra lacurilor din judetul Giurgiu, fiind ridicata pe panta ce urca de la apa Calnistei spre padure si poarta hramul Sf. Nicolae. Manastirea a fost prima data ctitorita de Vlad Tepes în 1461. Avand în vedere ca la acea vreme multe biserici se construiau înca din lemn, nu a trecut mult ca aceasta sa fie ruinata, astfel ca actuala manastire a fost recladita în 1588 de catre Radu Serban, domnitor al Tarii Romanesti, care avea proprietati în zona, fiind de origine din Mironesti. Pe vremea lui Vlad Tepes, locul pe care este ridicata Manastirea era o insula, iar accesul se facea cu ajutorului unui pod de lemn, fiind tinuturi mlastinoase. Tocmai datorita acestor terenuri putem admira astazi Delta Neajlovului.

Optional se poate servi masa la Restaurant "La Ponton" intr-un cadru feeric, pe malul Dunarii.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuielile personale.

Avans minim: 25 lei / pers la inscriere . Diferenta se achita cu cel putin o saptamana de plecare.

Grup minim: 45 persoane.

Nota: Locurile in autocar se distribuie in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top