Pelerinaj 1 zi la MANASTIRILE din TULCEA 30.09.2018

Pelerinaj 1 zi la MANASTIRILE din TULCEA 30.09.2018

  • Cod oferta: cis3009
  • Disponibilitate: ACTIVA

125,00 Lei / Pers

2 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Pelerinaj 1 zi la MANASTIRILE din TULCEA

DATA: 30.09.2018 (DUMINICA)

Pret: 125 lei / pers din Bucuresti

Plecare la ora 06:00 Bucuresti (PIATA UNIRII – Aleea Dealul Mitropoliei)

Program:

Manastirea Sf. Ierarh Nicolae si Sf. Cuvioasa Parascheva se afla la intrarea in oras, pe drumul dinspre Isaccea, la o distanta de aproximativ 1 km de drumul principal, existand un indicator.
Manastirea Macin, fondata in anul 2000 de catre familia Gorgan si primaria Macin, poarta hramul Sf. Nicolae si Cuvioasa Sf. Paraschiva.Este o manastire cu patru maici si un duhovnic. Biserica este din lemn si a fost construita de mesteri din Bistrita.

Manastirea Cocos : In biserica sunt depuse la loc de cinste Moastele a patru martiri intru Hristos – Zotic, Attal, Kamasie si Filip, cel mai probabil apartinand anilor 303 – 304 – marea persecutie a lui Diocletian, descoperite in anul 1971 in comuna Niculitel.

Manastirea Saon : Initial, asezamantul monahal de la Saon a fost infiintat in 1846 ca un schit de catre calugari plecati de la Manastirea Celic-Dere. In septembrie 1909, Episcopul Nifon Niculescu a pus temelia bisericii noi, construita din piatra si caramida, cu trei turle si cu Hramul “Acoperamantul Maicii Domnului”. In universul mirific al Manastirii Saon au loc si activitati precum agricultura, zootehnie, stuparit , ingrijirea si de cresterea paunilor. In plus, aici se gaseste si un atelier de vesminte. In manastire mai functioneaza un atelier de icoane, o crama veche si un punct de imbuteliere a vinului, unde sunt folosite procedee traditionale de prelucrare. Asta pentru că vinul produs la Saon se foloseste la toate bisericile din Episcopia Tulcii pentru impartasanie.

Manastirea Celic Dere  situata in partea de nord a Dobrogei, este unul dintre cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra. Biserica cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" adaposteste epitaful Mantuitorului brodat de maica Antonina in anul 1865, 85 de strane, policandrul si sfesnicele lucrate in 1928 la fabrica de laminat din Brasov. In paraclisul manastirii, pe partea stanga, langa Altar se gaseste icoana Maicii Domnului Facatoare de Minuni, imbracata in argint si poleita cu aur, care a scapat de doua ori din foc.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, ghid de turism atestat.

Pretul nu include: cheltuielile personale.

Grup minim: 45 persoane.

Avans minim: 75 lei / pers la inscriere . Diferenta se achita cu cel putin o saptamana de plecare.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului 

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top