PELERINAJ 1 ZI MANASTIREA GHIGHIU - MANASTIREA DEALU - MANASTIREA VIFORATA 10.11.2019

PELERINAJ 1 ZI MANASTIREA GHIGHIU - MANASTIREA DEALU - MANASTIREA VIFORATA 10.11.2019

 • Cod oferta: CIS101119
 • Disponibilitate: ACTIVA

80,00 Lei / pers

3 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


PELERINAJ 1 ZI MANASTIREA GHIGHIU – MANASTIREA DEALU – MANASTIREA VIFORATA

DATA : 10.11.2019 (DUMINICA)

PRET : 80 LEI / PERS

 

Program: Plecare ora 07:00 din Bucuresti (Piata Unirii - Aleea Dealul Mitropoliei)

Vom vizita:

 • Manastirea Pissiota este o ctitorie a inginerului Nicolae Pissiota, om de o vasta cultura, intre anii 1928 – 1929. Elementul central si de o foarte mare importanta este Icoana Maicii Domnului cu Pruncul - icoana facatoare de minuni. Aceasta este pictata pe lemn de stejar si poarta semnatura cunoscutului portretist Gheorghe Eftimiu.
 • Manastirea Ghighiu, cu hramul Izvorul Tamaduirii, a fost ridicata acum mai bine de patru secole, in mijlocul unei paduri care facea parte din legendarii Codrii ai Vlasiei. Credinciosii vin aici sa se roage din doua motive, anume: icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, adusa tocmai din Siria, si un faimos izvor tamaduitor.
 • Manastirea Dealu a fost atestata documentar pentru prima data intr-un act  emis de Vladislav al ll-lea. Aici exista o adevarata necropola domneasca, fiind locul unde se afla capul domnitorului Mihai Viteazu. Se spune ca manastirea a fost intemeiata initial de catre Mircea cel Batran, insa Radu cel Mare este cel care a ctitorit-o in anul 1500. Biserica Sf. Nicolae este singurul corp arhitectural care s-a pastrat din vechiul ansamblu, fiind unul din cele mai importante monumente ale Evului Mediu din Tara Romaneasca. Printre personalitatile de seamna inmormantate aici se numara Vlad Dracul, Vladislav al II-lea, Radu cel Mare, Vlad cel Tanar, Patrascu cel Bun etc.
 • Manastirea Viforata a fost atestata documentar in anul 1530, odata cu inaltarea ei de catre Vlad Voda al V-lea. Manastirea poarta doua hramuri, unul inchinat Nasterii Maicii Domnului si al doilea inchinat Sfantului Mare Mucenic Gheorghe.
 • Manastirea Stelea este o prezenta semnificativa in valorosul tezaur cultural-istoric si artistic al Targovistei.  Ansamblu arhitectural al Manastirii Stelea are ca ultim ctitor pe Vasile Lupu, domnul Moldovei. Vasile Lupu va ridica monumentala manastire - o replica a manastirii Trei Ierarhi de la lasi - pentru a consfinti impacarea sa cu domnul Munteniei, Matei Basarab.

Pretul include: Transport autocar clasificat intern si international, ghid de turism atestat

Pretul nu include: cheltuieli personale

Plata integrala la efectuarea rezervarii. Modalitati de plata: cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la casieriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Grup minim: 45 persoane

Tarife copii:

Copiii pana la 5 ani achita 65% din tarif (55 lei)

Copiii cu varste 5 ani – 12 ani achita 85% din tarif (70 lei)

Copiii cu varsta peste 12 ani achita pret intreg.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:

 • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
 • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
 • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

 

 

 

 

 

 

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top