PELERINAJ 2020 GRECIA HRAM SF SPIRIDON - FACATORUL DE MINUNI 09.12.2020

PELERINAJ 2020 GRECIA HRAM SF SPIRIDON - FACATORUL DE MINUNI 09.12.2020

 • Cod oferta: CIS091220
 • Disponibilitate: ACTIVA

185,00 euro / pers


Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


PELERINAJ 2020 GRECIA HRAM SF SPIRIDON – FACATORUL DE MINUNI

PERIOADA: 09.12.2020 – 14.12.2020 (6 ZILE / 4 NOPTI)

PRET : 185 EURO / PERS

 

 • BONUS! TRANSFER CU AUTOCARUL LA CATEDRALA SF. SPIRIDON PENTRU A PARTICIPA LA SLUJBA DE PRIVEGHERE.

PLECARI DIN RM VALCEA, PITESTI, PLOIESTI, TARGOVISTE

TRANSFER GRATUIT din RM VALCEA si PITESTI

Transbordare:

Targoviste – Bucuresti – retur = 20  euro / pers (Targoviste – Hotel Valahia)

Ploiesti – Bucuresti – retur = 15 euro / pers (Ploiesti – Petrom Metro)

*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.

TRANSFER GRATUIT din RM VALCEA (ora 18:00 - Autogara 1 Mai Antares) si PITESTI (ora 19:15 Petrom Podul Viilor)

Program:

Ziua 1 (09.12.2020) Plecare din Bucuresti ora 22:00 (PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI) pe traseu Giurgiu- Ruse – Bulgaria.

Ziua 2 (10.12.2020) Se viziteaza Manastirea Rila, cu moastele Sfantului Ioan de Rila – cunoscut ca ocrotitor al poporului bulgar si unul dintre cei mai reprezentativi sfinti ai Bisericii Ortodoxe Bulgare. Se continua drumul spre Grecia cu vizitarea Manastirii Sf.Efrem Sirul, situata la poalele Muntelui Olimp. Cazare Hotel in zona Volos.

Ziua 2 (11.12.2020) Mic dejun. Plecare spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare Hotel in Corfu. BONUS! TRANSFER CU AUTOCARUL LA CATEDRALA SF. SPIRIDON PENTRU A PARTICIPA LA SLUJBA DE PRIVEGHERE.

Ziua 3 (12.12.2020) Mic dejun. Deplasare la Biserica care adaposteste moastele intregi ale Sf. Spiridon pentru a participa la Sf. Liturghie, Catedrala Metropolitana cu moastele Sf. Imparatese Teodora, Manastirea Sf. Muc. Paraschevi, unde se afla mana dreapta a Sfintei si parte din moastele Sf. Iosif din Zakynthos, apoi optional (5 euro / pers) vizita Manastirea Paleokastrita (cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului). Cazare Hotel in Corfu.

Ziua 4 (13.12.2020) Mic dejun. Traversare cu ferry-boat-ul catre Igoumenitsa si continuarea drumului spre Volos. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor). Vizitarea Complexului Monahal Meteora (se viziteaza 2 manastiri). Cazare Hotel in zona Volos.

Ziua 5 (14.12.2020) Mic dejun. Vizitam Manastirea Dyonissos situata la poalele Mt. Olimp. Continuarea drumului spre tara cu oprire in Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei unde vizitam Catedrala Sf. Dimitrie – moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf. Anisia. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pretul include: transport cu autocar clasificat pentru curse internationale; ghid turistic atestat; 4 nopti de cazare + mic dejun Hotel 3*; preot insotitor.

Pretul nu include: traversarile cu ferry-boat-ul: Igoumenitsa – Kerkira - Igoumenitsa 25 euro / persoana se achita la agentie; asigurarea medicala; optional Vizita Manastirea Paleokastrita (5 euro / pers); intrarea la Meteora ( 3 Euro / manastire ); orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”, taxa de statiune / oras 1.5 euro/ noapte/ pers.

Avans minim la inscriere 75 euro / pers, diferenta cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata : cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la casieriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Supliment single: 65 euro / pers.

Grup minim: 45 persoane.

Tarife copii :

Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (75 euro)

Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (130 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .

Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare : Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota : locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

OBSERVATII:

 • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
 • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site) ;
 • pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
 • transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.
 • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top