Pelerinaj GRECIA HRAMUL SF. NECTARIE 05.11.2019

Pelerinaj GRECIA HRAMUL SF. NECTARIE 05.11.2019

 • Cod oferta: CIS051119
 • Disponibilitate: ACTIVA

240,00 Euro / Pers

10 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


PELERINAJ GRECIA HRAMUL SF. NECTARIE

PERIOADA: 05.11.2019 – 10.11.2019           DURATA: 6 ZILE / 4 NOPTI 

pret 240 euro / pers (cazare + mic dejun + bilete ferry boat + ghid de turism + preot insotitor)

sau

pret 265 euro / pers (cazare + mic dejun + cina + bilete ferry boat + ghid de turism + preot insotitor)

Plecari: Bucuresti, Rm. Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Campulung

Transbordare:

Campulung – Bucuresti – retur = 80 lei / pers (Campulung – Autogara Montana)

Targoviste – Bucuresti – retur = 50 lei / pers (Targoviste – Hotel Valahia)

Ploiesti – Bucuresti – retur = 50 lei / pers (Ploiesti – Petrom Metro)

Rm. Valcea si Pitesti transfer GRATUIT

Manastirea Sf. David - Complexul Monahal Meteora - Manastirea Kato Xenia - Insula Eghina - Hram Sf. Nectarie - Manastirea Sf. Ecaterina - Sf. Efrem cel Nou - Sf. Ioan Rusul - Sf. Efrem Sirul - Manastirea Dyonissos - Salonic - Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir.

Ziua 1 (05.11.2019) Plecare din  Bucuresti (ora 20:00 - PIATA UNIRII - Aleea Dealul Mitropoliei) - Giurgiu - Ruse - Promahonas.

Ziua 2 (06.11.2019) Sosire in Grecia, oprire in Salonic – al doilea oras ca marime al Greciei – unde vizitam Catedrala Sf. Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir. Vizitam Manastirea Efrem Sirul si Manastirea Dyonissos, situate la poalele Muntelui Olimp. Cazare hotel in regiunea Volos.

Ziua 3 (07.11.2019) Mic dejun. Vizitam Manastirea Kato Xenia, locul unde se afla Braul Maicii Domnului si Icoana facatoare de minuni “Maica Domnului Straina”. Plecare catre Evia - traversare ferry–boat. Vom vizita Manastirea Cuv. David (unde se afla moastele Cuviosului David). Ne indreptam apoi catre Prokopi unde ne vom inchina la moastele Sf. Ioan Rusul. Cazare hotel in Insula Evia.

Ziua 4 (08.11.2019) Mic dejun. Plecare spre Nea Makri pentru a vizita Manastirea Sf. Efrem cel Nou. Plecare catre Atena - Portul Pireu pentru imbarcarea pe ferry-boat – Insula Eghina. Optional: Seara participam la procesiunea mutarii capului Sfantului in Catedrala de jos. Vecernia mare. Sfanta Liturghie de noapte. Cazare hotel in Insula Eghina.

Ziua 5 (09.11.2019) INSULA EGHINA Mic dejun. Slujba Sfintei Liturghii la Manastirea Sf. Treime, inchinare la moastele Sfantului Nectarie, puse in mijlocul bisericii (capul) si intr-un paraclis (mana sfantului). Vizita Manastirea Sf. Ecaterina care adaposteste mana Sfintei Ecaterina si moaste de la mai multi sfinti. Aceasta manastire adaposteste si o icoana, despre care se spune ca ar fi facatoare de minuni, Icoana Sfantului Spiridon. Fiecare credincios il percepe diferit pe Sfant: unii il vad cu ochii intre deschisi, altii cu ochii inchisi. Traversare ferry- boat. Plecare catre Kalambaka. Cazare hotel in Kalambaka.

Ziua 6 (10.11.2019) Mic dejun. Vizitarea Complexului Monahal Meteora (se viziteaza 2 manastiri). Plecare spre tara. Continuarea drumului spre tara si sosire in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.

Pretul include: - transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international; - ghid atestat; - 4 nopti cazare + mic dejun in hotel ; - toate traversarile cu ferry-boat-ul; - preot insotitor.

Pretul nu include: - asigurarea medicala; - intrarea la Meteora (3 euro); - taxa de oras 1.5 euro/ noapte/ pers; - orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans minim la inscriere: 70 euro / pers. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inaintea plecarii.

Supliment single 70 euro / pers.

Grup minim 45 persoane.

Tarife copii:

Copii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (100 euro)

Copii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (170 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .

Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic . Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:

 • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
 • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site) ;
 • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat;
 • transbordarea se efectueaza pentru un minim de 5 persoane pentru fiecare localitate de transfer.

 

 

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top