Petrecere si Relaxare - DELTA DUNARII, MURIGHIOL, SULINA 05.10.2018

Petrecere si Relaxare - DELTA DUNARII, MURIGHIOL, SULINA 05.10.2018

  • Cod oferta: CIS922
  • Disponibilitate: ACTIVA

600,00 Lei / pers

8 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


Petrecere si relaxare – Delta Dunarii, Murighiol, Sulina

Perioada 05.10.2018 – 07.10.2018 (vineri – duminica)

Pret: 660 lei / pers Rm. Valcea, 640 lei / pers Pitesti,

Pret: 600 lei / pers Bucuresti

Cazare + Demipensiune  + muzica Dj  !!!

 

Plecari : Rm Valcea (ora 03:15, Autogara 1 Mai Antares), Pitesti (ora 04:30, Petrom Podul Viilor), Bucuresti (ora 06:30, PIATA UNIRII, Aleea Dealul Mitropoliei ). Traseu:

Ziua 1: Program vizite:

Cetatea Halmyris Murighiol – Situl arheologic, situat la 2,5 km est de satul Murighiol, este o puternica cetate romana si romano-bizantina, sediu al unor unitati militare si statie a flotei dunarene Classis Flavia Moesica; au fost dezvelite monumente de arhitectura militara, civila si religioasa, intre acestea bazilica episcopala cu cripta primilor martiri dobrogeni: Epictet si Astion.

Manastirea Halmyris –  Este detinatoarea celor mai vechi sfinte moaste descoperite pe teritoriul Romaniei, apartinand preotului Epictet si monahului Astion, care au primit cununa de martiri ai lui Hristos, in ziua de 8 iulie, anul 290.  Sfanta Manastire are doua hramuri: Sfintii Mucenici Epictet si Astion – 8 iulie - si Sfintii Montanus si Maxima – 26 martie.

Cazare Pensiune in Murighiol + Relaxare la piscina + cina.

Ziua 2: Mic dejun.

Optional – Excursie Delta Dunarii - Sulina (plimbare cu barcile pe canalele Dunarii, timp liber Sulina) – 110 lei / pers. Aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume. Traseele cuprind zone bogate in flora si fauna deltaica (pasari si animale de apa). Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni, lebede, lisite, rate, gaste, prigorii, dumbravence, lopatari, sitari de mal si pelicani.

Sulina este cel mai estic oras al Romaniei: mic, primitor, mereu surprinzator si extrem de pitoresc. Relaxare pe plaja Sulina ( Paradisul aproape pierdut, locul unde Dunarea se iubeste cu marea).

Seara, retur Muringhiol. Cazare + cina + muzica DJ + dans + voie buna la Pensiune in Murighiol.

Ziua 3: Mic dejun.

Muzeul Ecoturistic Delta Dunarii  - Situat in apropierea falezei orasului, muzeul formeaza, alaturi de alte doua muzee, moscheea musulmana si alte cladiri de patrimoniu aflate in vecinatatea sa, centrul cultural al orasului Tulcea. Centrul cuprinde o expozitie permanenta, ce prezinta in principal elemente caracteristice patrimoniului natural existent in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, un acvariu public si diverse expozitii temporare.

Plimbare pe faleza in Tulcea - Faleza din Tulcea reprezinta una dintre cele mai importante atractii turistice ale orasului. Situata pe malurile Dunarii, Faleza din Tulcea le ofera turistilor niste privelisti minunate, fiind un veritabil loc de promenada atat in timpul verilor calduroase, cat si in iernile friguroase.Faleza din Tulcea a fost construita pentru a preveni inundarea intregului oras, ferind astfel de orasul de apele involburate ale Dunarii.Faleza din Tulcea este vizitata in fiecare moment de o sumedenie de turisti, ajunsi in aceste locuri atat pentru a descoperi imaginea intregului oras, cat si pentru a calatori catre deja-vestita Delta Dunarii.

Sosire in Bucuresti in functie de conditiile de trafic.

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international

- 2 nopti cazare + demipensiune la Pensiune in Murighiol

- petrecere cu DJ

- acces piscina

- ghid de turism atestat

Pretul nu include:

- Intrarile la obiectivele turistice mentionate in program (Muzeul Ecoturistic Delta Dunarii - 20 lei/adult; 10 lei/pensionar; 5 lei/ prescolar, elev, student, Cetatea Halmyris Murighiol - 4 lei/adult; 2 lei/pensionar, prescolar, elev, student)

- Excursie Delta Dunarii – Sulina 110 lei / pers, minim 25 de participanti

- cheltuieli personale.

Avans minim la inscriere: 300 lei / pers, diferenta cu o saptamana inainte de plecare.

Suplimet single: 150 lei / pers.

Grup minim: 45 persoane.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

Excursiile optionale se realizeaza in cazul in care exista minim 25 persoane participante.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top