REVELION 2020 BAILE HERCULANE 29.12.2019

REVELION 2020 BAILE HERCULANE 29.12.2019

 • Cod oferta: CIS291219
 • Disponibilitate: ACTIVA

1.550,00 Lei / pers

2 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


REVELION 2020 BAILE HERCULANE

CASCADA BIGAR – CROAZIERA DUNARE – BELOGRADCHIK - BABA VIDA (BULGARIA)

PERIOADA : 29.12.2019 – 02.01.2020

DURATA : 5 ZILE / 4 NOPTI

PRET : 1550 RON / PERS

TRANSPORT AUTOCAR + CAZARE + MIC DEJUN + PRANZ + CINA + CINA FESTIVA

 • BONUS! – CROAZIERA DUNARE (SE EFECTUAZA DOAR IN CONDITII METEO FAVORABILE) 29.12.2019
 • BONUS! – EXCURSIE BULGARIA - BELOGRADCHIK - BABA VIDA  30.12.2019
 • BONUS! – EXCURSIE CASCADA BIGAR 31.12.2019
 • BONUS! – CINA FESTIVA REVELION 2020
 • BONUS! – CINA FESTIVA 01.01.2020

Plecari Rm Valcea, Pitesti, Bucuresti

Plecari : Bucuresti (ora 06:00, PIATA UNIRII - Aleea  Dealul Mitropoliei), Pitesti (ora 07:45, Petrom Podul Viilor), Rm Valcea (ora 09:00, Autogara 1 Mai Antares)

Program:

Ziua 1 (29.12.2019): Plecare pe traseul Bucuresti – Pitesti - Rm Valcea – Horezu - Tg Jiu – Orsova – Baile Herculane. Vizitam Atelierul de Ceramica Horezu  pentru a vedea cum lucreaza olarii din Horezu si pentru a achizitiona ceramica de Horezu. Centrul ceramic Horezu a fost si continua sa fie un adevarat lider al creatiei populare de ceramica romaneasca. Ne continuam traseul cu o scurta oprire in Parcul Central din Tg Jiu unde regasim Ansamblul sculptural al lui Constantin Brancusi . Ne indreptam catre Orsova pentru a ne imbarca intr -  o minunata BONUS! - Croaziera pe Dunare (in cazul in care conditiile meteo ne sunt favorabile). Cina si cazare Hotel Trandafirul Galben in Baile Herculane.

Ziua 2 (30.12.2019): Mic dejun. BONUS! - Plecare catre Bulgaria pentru a vizita Cetatea Belogradchik si Cetatea Baba Vida. Cetatea Belogradchik este un fel de Meteora a Bulgariei, din punct de vedere al aspectului reliefului, adevarat simbol national si una dintre cele mai bine pastrate monumente bulgaresti. Fortul este amplasat la baza unei formatiuni spectaculoase de roca ce apartine masivului Belogradchik. Unele dintre roci ajung pana la 200 de metri inaltime. Iar cele care servesc ca fundal cetatii ajung la 70 de metri inaltime. Stancile ciudate au primit nume de la localnici: Manastirea, Madonna, Calaretul, Preotii si s-a creat si o poveste care le-a dat viata.

Baba Vida, fortareata din Vidin - este principala atractie a orasului Vidin. Este una dintre cele mai vechi si bine pastrate castele din Sud Estul Europei. Aflata pe malurile Dunarii, datorita pozitionarii sale strategice, a fost disputata de catre diferite imperii inca din vremea Romanilor. Fortareata, asa cum se prezinta astazi este formata din doua ziduri principale si patru turnuri. In jurul cetatii a fost sapat un sant adanc care se umplea cu apa din Dunare si Topolovat. Astazi, Baba Vida are rol de muzeu si este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Bulgaria.  Retur la hotel. Cina si cazare Hotel Trandafirul Galben in Baile Herculane.

Ziua 3 (31.12.2019) : Mic dejun. BONUS! – Excursie CASCADA BIGAR. Turistii care au ajuns iarna la cascada Bigar situata pe Paralela 45 o numesc ‘palatul de clestar’. Aceasta este un adevarat monument al naturii si atrage privirile nu doar vara, ci si iarna, cand, printr-un fenomen extraordinar, apa ingheata, transformandu-se intr-un peisaj magnific. Perdele imense de gheata groasa transforma stancile din jurul cascadei intr-un adevarat castel alb, care straluceste in lumina soarelui. Retur la hotel. Timp liber pentru odihna. Cazare Hotel Trandafirul Galben. Seara:

BONUS ! CINA FESTIVA REVELION 2020 ! (Masa festiva, muzica, dans)

Ziua 4 (01.01.2020): Odihna. Masa de pranz. Timp liber la dispozitie pentru plimbare individuala. Cazare Hotel Trandafirul Galben. Seara petrecem din nou si ne bucuram:

BONUS ! CINA FESTIVA (Masa festiva, muzica, dans)

Ziua 5 (02.01.2020): Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Masa de pranz. Dupa masa de pranz ne indreptam catre casa. Scurta oprire la Manastirea Tismana. Numele ei provine din cuvantul “ tismene”care inseamna “cetate”, de altfel, manastirea este inconjurata de ziduri medieval si stajuita de bastioane. Cuviosul Nicodim este cel care a pus prima caramida a manastirii, ajutat fiind de catre domnitorul Radu Negru-Voda. Manastirea pastreaza trei particele de moaste, anume: degetul aratator al Sfantului Nicodim si crucea de plum pe care o purta la gat, o particica din Sfantul Ignatie Teoforul si alta din Sfantul Ioan Gura de Aur.

Sosire seara tarziu in functie de conditii meteo si trafic

Pretul include : Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international, 4 nopti cazare HOTEL TRANDAFIRUL GALBEN , 3 mic dejun , 2 mese pranz, 2 cina, Ghid de turism atestat Bonus – Croaziera Dunare (29.12.2019) Bonus – Excursie 1 zi Bulgaria (30.12.2019)  Bonus - CINA FESTIVA DINTRE ANI ! (31.12.2019) Bonus - CINA FESTIVA ! (01.01.2020)

Pretul nu include: Asigurarea medicala de calatorie pentru 1 zi Bulgaria, intrarile la obiectivele turistice; orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica “ pretul include”.

Modalitati de plata: cash in agentiile CISTOUR, prin transfer bancar (internet banking) sau la casieriile BANCA TRANSILVANIA. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Avans minim la inscriere 500 lei / pers, diferenta pana la data de 10.12.2019.

Supliment single: 500 lei / pers

Tarife  copii:

Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, nu beneficiaza de mese, achita loc in autocar 500 lei.

Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 1000 lei,  beneficiaza de mese si loc in autocar, nu se asigura pat suplimentar (cazarea va fi in camera dubla cu cei doi adulti)

Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 45 persoane .

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabile 6 luni de la intoarcere in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:

 • tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
 • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 • ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
 • prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat;

 

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top