VIZITE si SHOPPING ISTANBUL 12.12.2018 (3 nopti)

VIZITE si SHOPPING ISTANBUL 12.12.2018 (3 nopti)

  • Cod oferta: CIS1212
  • Disponibilitate: ACTIVA

140,00 Euro / pers

2 Rezervate

Cere informatii


0761.479.710 0314.205.800


office@cistour.ro


Program de lucru
L–V: 09:00 – 17:00
S-D: Inchis

Locatia noastra


VIZITE SI SHOPPING ISTANBUL 5 ZILE (3 NOPTI)

PERIOADE : 12.12.2018­ - 16.12.2018         PRET 140 EURO / PERS

PLECARI DIN BUCURESTI, PITESTI, RM VALCEA

Transbordare:

Rm Valcea – Bucuresti – retur = 60 lei / pers (plecare ora 16:00 Rm Valcea – Autogara 1 Mai Antares ),

Pitesti – Bucuresti – retur = 40 lei / pers (plecare ora 17:00 Pitesti – Petrom Podul Viilor).

Program: 
Ziua 1 : Plecare ora 16:00 din Rm Valcea – ora 17:00 din Pitesti, 19:30 din Bucuresti – ( PIATA UNIRII intersectie cu ALEEA DEALUL MITROPOLIEI )

Ziua 2 : Sosire si cazare Hotel Alpinn 3* sau similar . Timp liber pentru SHOPPINGOptional Vizita la Bazarul Egiptean de mirodenii si Croaziera pe Bosfor in care sa puteti admira atat partea europeana a Istanbulului cat si cea asiatica – 15 euro / pers. Cazare la Hotel Alpinn 3* sau similar.

Ziua 3 : Mic dejun. Tur pietonal cu vizitare:  Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee,  Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) - cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei, Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. Cazare Hotel Alpinn 3* sau similar.

Ziua 4 : Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING sau excursie optionala - Croaziera pe Marea Marmara spre Buyukada – Insula Printului (include turul insulei cu trasura ) - 35 euro / pers. sau optional Tur ecumenic vizitam Izvorul Tamaduirii, Biserica Vlaherne, Biserica Romaneasca Sf. Parascheva, Patriarhia - 25 euro / pers. Seara Tur by night cu autocarul – “Istanbul – turul celor doua continente Europa si Asia”. Vizitam cele doua poduri (Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed), facem un tur prin cartierul oamenilor de afaceri cu zgarie-nori Levent si oprire in Asia. Include transport cu autocarul pe cele doua poduri peste Bosfor, oprire in Asia – 10 euro /  pers. Cazare la Hotel Alpinn 3* sau similar.

Ziua 5 : Mic dejun. Plecare catre tara la ora 08:00. Oprire la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye . Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international,

- 3 nopti cazare + mic dejun Hotel Alpinn 3* sau similar,

- ghid de turism atestat.

Pretul nu include:

- cheltuieli personale,

- bilete de intrare la obiective, excursiile Optionale: Tur by night Istanbul 10 euro, Tur ecumenic 25 euro, Bazarul Egiptean de mirodenii si Croazierea Bosfor 15 euro, Insula Printului 35 euro. Excursiile optionale se realizeaza in cazul in care exista minim 25 persoane participante pe fiecare program optional.

Avans minim la inscriere 80 euro / pers. Diferenta cu 7 zile inainte de plecare.

Supliment single 50 euro / pers. 

Grup minim: 45 persoane.

Acte necesare: OBLIGATORIU pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat, sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul, sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu bancheta a doua in ordinea achitarii avansului.

Feedback clienti(0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

    Rău           Bun

Oferte diversificate

Iti oferim o multime de posibilitati de petrecere a timpului liber

Punem pret pe calitate

Transport de calitate, conditii de cazare exceptionale, ghizi turistici calificati

Fidelizare

Oferim reduceri pentru clientii fideli, copii, familii si seniori

Top